Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Vanredno stanje u Srbiji zbog epidemije koronavirusa proglašeno je 15. marta, dok je ta mera prestala da važi 6. maja. Od tada su se ljudi veoma brzo vratili svakodnevnom životu i aktivnostima, ali i okupljanjima, pa tako ni noćni izlasci po prestoničkim klubovima nisu izostali.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačice Nataša Bekvalac i Ana Nikolić među prvima su koje su održala nastup 3. juna u poznatim beogradskim klubovima, a kako su istakle, nisu mogle da dočekaju da se ponovo sretnu sa publikom.

Ekipa Nova.rs bila je na nastupima poznatih pevačica, a sudeći po njihovoj posećenosti, noćni život, po kome je Beograd poznat, polako se vraća na staro.

Deo atmosfere s nastupa Nataše Bekvalac pogledajte u video prilogu ispod.

 

Iako su pevačice kasnile s nastupom oko pola sata, publika je već bila na svojim mestima unutar lokala, a sudeći po ponašanju publike, među njima nije bilo nikakvog straha, niti mera predostrožnosti zbog koronavirusa.

Ana Nikolić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Čini se da je letnja sezona noćnog provoda već počela, mere i propisi koji treba da se poštuju važe i za ovu sferu. Iako se isprva govorilo da će izlasci biti svedeni na minimum, to ove srede nije bio slučaj, naprotiv.

Deo atmosfere s nastupa Ane Nikolić pogledajte u video prilogu ispod.

Kako smo primetili, svi prisutni ispred ili unutar klubova nisu držali propisanu distancu. Većina se grlila, a pri susretu su se pozdravljali i poljupcem.

Kako se i noćni život polako „vraća u normalu“, večeras u poznatim prestoničkim klubovima nastupaju i Dženan Lončarević, Tanja Savić i popularna grupa Hurricane.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)