Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Privatna arhiva

Marija Šerifović sinoć je održala svoj humanitarni online koncert na platformi "YOUBOX". Cena ulaznice bila je SMS poruka za lečenje male Minje Matić, a navodno je poslato više od 100 hiljada poruka, što znači da je prikupljeno oko 20.000. 000 dinara na ovaj način.

Iako je prvo bio najavljen za 19 časova, humanitarni koncert je zbog tehničkih poteškoća i velikog broja korisnika koji su u isto vreme pokušali da uđu na aplikaciju odložen za 22 časa.

PROČITAJTE JOŠ

Marija Šerifović, koja je u više navrata pozvala sve ljude da pošalju SMS poruku sledeće sadržine: 845 na 3030, pevala je kako svoje hitove, tako i pesme svojih kolega. Tokom koncerta koji je trajao 3 sata i 20 minuta, pristiglo je oko 100.000 humanitarnih SMS poruka.

Pomagala su svojim donacijama kako pravna, tako i fizička lica, a novac za lečenje male Minje izdvojile su i brojne poznate ličnosti.

Pored Marije Šerifović, na koncertu su nastupali i Dženan Lončarević, Džejla Ramović i Jovana Pajić, dok je za zvanični program bila zadužena Ana Mihajlovski. Tokom večeri, lajv su se uključili i Momčila Bajagića Bajaga, Nikola Rokvić i Aleksandra Prijović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YouBox (@youboxmusic)

Brojne javne ličnosti takođe su donirale novac za lečenje male Minje.

Prema navodima domaćih medija, sinoć su donacije uplatili i fudbaler Nemanja Matić i košarkaš Nemanja Nedović, koji su donirali 1, 2 miliona i 240.000 dinara. Malo kasnije je i Aleksandar Kolarov upaltio 1.180.000 dinara, dok je Luka Jović uplatio 236.000, Lazar Marković 50.000, Duško Tošić 236.000, žiri Zvezda Granda 196.000 dinara…

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (25)