Foto:Screenshot/Instagram/youboxmusic

Video-platforma “YouBox” koja je prenosila večerašnji onlajn humanitarni koncert Marije Šerifović, objavila je na svom Instagram profilu da je početak koncerta pomeren za 22h, zbog tehničkih problema.

PROČITAJTE JOŠ

Na zvaničnom Instagram profilu „YouBox“ video-platforme objavljeno je da Marijin koncert kasni zbog prevelikog broja prijavljenih korisnika. Međutim, interesovanje za ovaj humanitarni koncert bilo je ogromno, što je dovelo do preopterećenja servera ove video-platforme, pa su organizatori odlučili da početak koncerta pomereza 22h, dok saniraju tehničke probleme.

„Zbog preko pola miliona korisnika YouBox aplikacije u istom trenutku, došlo je do preopterećenja servera i problema sa prikazom live koncerta“, napisali su iz „YouBox“-a i dodali:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YouBox (@youboxmusic)

„Molimo vas za strpljenje, a YOUBOX I MARIJA vas očekuju od 22h! Ne odustajemo! Hvala na podršci i razumevanju!“

Podsetimo, večeras će pevačica Marija Šerifović u saradnji sa „YouBox“-om održati humanitarni onlajn koncert, a cena „ulaznice“ biće sms za Mninjino lečenje. Marija je snimila video u kojem garantuje da će pevati dok se ne skupi novacza malu Minju kojoj je dijagnostifikovana spinalna mišićna distrofija. Svi koji žele da prate koncert, neka pošalju sms sa brojem 845 na 3030. Za Minju će na večerašnjem Marijinom koncertu pevati Dženan Lončarević, Džejla Ramović i Jovana Pajić, a voditeljka koncerta biće Ana Mihajlovski.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)