Mislio sam da je droga umetnost: Dečko Megan Foks na lečenju

Podeli:
Foto: iamKevinWong.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Reper Mašin Gan Keli, dečko zbog koga je Megan Foks ostavila svog muža, otkrio je da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga, prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je trenutna partnerka pomogla da krene u boljem smeru u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, 30-godišnji muzičar i glumac, čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

„Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake“, započeo je on.

On je prvu terapiju imao prošlog četvrtka, pa je rekao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Hej, moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna“, dodao je Keli.

„U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram deset minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško“, dodao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

PROČITAJTE JOŠ

„Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije“, zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se „uplašio“ da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar