Aljkavi Holivud: Ne puštaju vodu posle nužde i ne kupaju se

Showbiz 23. okt. 202018:07 > 18:08
Podeli:
Foto: EPA/EFE

Iako na crvenom tepihu uvek izgledaju besprekorno i sređeno od glave do pete, ove holivudske ličnosti su u zapravo mnogo aljkave, a lična higijena im je na poslednjem mestu, kako su i sami priznali.

Autor: Aleksandra Kolarević

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Kameron Dijaz je jednom priznala da joj se desi da nosi istu odeću po nekoliko dana, a onda je baci umesto da je opere. Otkrila je i da mrzi dezodoranse i da ih ne koristi već 20 godina.

Foto: EPA/ANDY RAIN

Zbog brige o životnoj sredini, Džulija Roberts se retko brije i ne stavlja dezodorans. Glumica se tušira na svakih nekoliko dana i to, navodno, samo hladnom vodom i sa vrlo malo sapuna.

Foto:EPA-EFE/STR

Bivša izabranica Breda Pita, Dženifer Aniston je veliki ljubitelj kafe, zbog čega ih popije nekoliko dnevno. Kolege Alek Boldvin i Džejson Betmen požalili su se na njen zadah u kojem se jako oseti i kafa, a Boldvin je ljubljenje s njom pred kamerama nazvao „bolnim“.

haljina dženifer aniston
Foto: CORE / Ferrari / Profimedia

Bredli Kuper je u intervjuu za časopis „Eskvajer“ priznao da nikada ne koristi dezodarans, niti kolonjsku vodu. Popularni glumac veruje da se njegovo telo „samo čisti“, pa ne mora mnogo da se brine oko higijene.

Bradley Cooper
Bredli Kuper Foto:EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Holivudski glumac Bred Pit često je zbog brojnih angažmana ličnu higijenu stavljao u drugi plan. Dok je snimao film „Nemilosrdni gadovi“, Pitov kolega Eli Rot nije mogao da podnese njegov neprijatan miris, pa mu je dao savet da se ispod pazuha briše vlažnim maramicama. Pit se oduševio tim „otrkićem“ i sada bez vlažnih maramica ne izlazi iz svog doma.

Bred Pit Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Zbog stalnih putovanja, snimanja i trošenja svog bogatstva, glumac Džoni Dep kaže da često nema vremena za higijenu. Njegovi prijatelji tvrde da se glumac nekad danima ne okupa. Džoni veruje da je njegov prirodni miris, ponekad i danima star, bolji od svežeg i ugodnog mirisa koji bi imao da se češće kupa.

Džoni Dep Foto:REUTERS/Vincent West

U intervjuu za časopis „People“, oskarovac Metju Mekonahi je izjavio sledeće: „Ne volim da imam miris nečeg ili, još gore, nekog drugog. Zato nikad ne koristim dezodorans.“ Poznato je da je Metjuov omiljeni vid rekreacije džogiranje. Zamislite samo kako miriše nakon što istrči 20-ak kilometara, bez korišćenja dezodoransa.

Metju Mekonahi
Metju Mekonahi Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Mlada glumica Megan Foks priznala je da je neverovatno aljkava – ostavlja odeću gde god je skine, nikad ne čisti kuću, a ne voli ni da pere veš. Čak je izjavila da često zaboravlja da pusti vodu nakon što ode u wc. Nakon ovakvog saznanja, ova zgodna brineta i ne izgleda više tako fatalno.

Megan Foks
Megan Foks Foto:EPA/BRITTA PEDERSEN

Pevačica Džesika Simpson ne voli kad su joj zubi previše glatki i zato zube ne čisti četkicom više od tri puta nedeljno. Nekad ih samo prebriše peškirom ili majicom. Plavokosa lepotica uvek ima savršeno izblajhanu kosu i besprekoran ten, ali joj dentalna higijena nije baš na mestu. Pored zadaha, Simpsonova ima i drugi problem. Naime, dešavalo se da ljudi koji tokom leta avionom sede u njenoj blizini ne mogu da podnesu smrad koji se širi kada Džesika izuje cipele.

Džesika Simpson Foto: EPA/MIKE NELSON

Dovoljno je da samo jednom pogledate glumca Roberta Patinsona i da zaključite da mu higijena nije prioritet. Ako ne snima neki editorijal, zvezda filmskog serijala „Sumrak“ okolo hoda neuredne kose i u prljavoj odeći. Robert je čak i sam priznao da zbog ludačkog rasporeda često ne stigne ni da se presvuče, pa po nekoliko dana bude u istoj odeći. „Zna da mi se dogodi da toliko smrdim da mi je muka. Tada se hitno presvlačim jer ne mogu da podnesem smrad koji se širi oko mene“ – rekao je glumac.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.