Foto:EPA/BRITTA PEDERSEN

Intervju glumice Megan Foks u studiju komičara Džimija Kimela iz 2009. godine ovih dana ponovo je postao aktuelan na internetu te je razbesneo korisnike društvenih mreža i borce za ljudska prava.

Megan je u intervjuu progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je kao 15-godišnjakinja doživela na snimanju filma Majkla Beja, ali umesto da joj pruže podršku i ono što govori shvate ozbiljnim problemom, publika i Kimel na njene reči samo su se smejali.

PROČITAJTE JOŠ

„Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu „Zločesti momci“. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bej je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloletna i da ne mogu da pijem alkohol. Njegovo rešenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini nakvasi“, priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike.

Kad je publika počela da se smeje, Megan je dodala:

„Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Majkla Beja.“

„Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli“, odgovorio joj je voditelj, a ona se nelagodno promeškoljila.

Video je izazvao bes ljudi na internetu, koji se nisu ustručavali da iskažu svoje zgražavanje.

„Njegov odgovor je dno dna“, „Način na koji se Holivud odnosio prema Megan Foks je odvratan“, „Ko zaposli 15-godišnjakinju da glumi devojku u klubu?“ nizali su se komentari na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar