Podeli
Milica Todorovic i maneken
Foto:Screenshot/Youtube/Milica Todorovic

"Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi", rekla je pevačica, koje je provokativnim scenama sa manekenom u spotu za novu pesmu "Uno beso" izazvala brojne komentare u toku današnjeg dana.

PROČITAJTE JOŠ

Milica Todorović nakon borbe sa koronavirusom rešila je da se baci na posao. Čim se izlečila, pevačica se u studiju pozabavila snimanjem nove pesme “Uno beso”, a kasnije i spota koji je u toku današnjeg dana izazvao brojne komentare. Povedena latino ritmom i koreografijom Dženifer Lopez, folkerka je snimila provokativne kadrove, pa čak i strastveni poljubac sa svetkim top modelom Ilijom Kneževićem.

Milica Todorovic i maneken
Foto:Screenshot/Youtube/Milica Todorovic

“Morala sam da se prilagodim pesmi. Maneken u onom videu je moj prijatelj koji je svetski top model. On se do sada nije pojavljivao u spotovima naših i stranih izvođača. Radio je isključivo reklame i modne editorijale u inostranstvu, tako da nam je bilo veoma zanimljivo na snimanju. Imali smo i neke smešne scene s obzirom na to da smo veoma dobri prijatelji, a u spotu smo morali da budemo seksi”, rekla je pevačica za portal Nova.rs.

Pevačica je inače najavljivala novu pesmu, ali niko nije očekivao ovakav spektakl u kom
je odmah na početku ljubi zgodni maneken. Vruće kadrove i prelepe pejzaže Milica i njen tim snimili su na hrvatskom primorju.
“Kadrovi su napravljeni na hrvatskom primorju, iskoristila sam slobodno vreme dok sam bila na odmoru da snimim spot jer je pesma letnja. Mislim da smo odabrali baš lepe predele za spot”, dodala je Milica.
Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar