Milena Ceranic
Milena Ćeranić Foto:Instagram/ceranicmilena

"Preventivne mere kojih se moramo pridržavati, i mi muzičari, i publika, su svakako uticale na atmosferu na nastupima. Konobari i ostalo osoblje lokala je pod maskama, razdvojeni su stolovi i smanjeni kapaciteti su dovoljni da spuste atmosferu u odnosu na ono kako je bilo pre ove situacije. Na sve to moramo se privići i nastaviti sa radom u ovakvim uslovima", rekla je, između ostalog, pevačica za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Milena Ćeranić mežu prvima je na estradi počela da radi nakon višemesečne pauze zbog koronavirusa. Čim su splavovi i klubovi ponovo počeli da primaju goste, sa smanjenim kapacitetom i radnim vremenom, pevačica je angažovana za svirke. Koliko god da se raduje svakom susretu sa publikom, ona tvrdi da je atmosfera generalno drugačija u odnosu na ranije zbog svih mera predostrožnosti.

Milena Ceranic
Milena Ćeranić Foto:Instagram/ceranicmilena

„Preventivne mere kojih se moramo pridržavati, i mi muzičari, i publika, su svakako uticale na atmosferu na nastupima. Kod publike se u isto vreme oseća i ogromna želja za provodom, ali grč zbog situacije sa pandemijom, tako da definitivno nije isto kao pre. Konobari i ostalo osoblje lokala je pod maskama, razdvojeni su stolovi i smanjeni kapaciteti su dovoljni da spuste atmosferu u odnosu na ono kako je bilo pre ove situacije. Na sve to moramo se privići i nastaviti sa radom u ovakvim uslovima, a ja se radujem svakom druženju sa svojom publikom“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)