Radivoje Raša Bukvić i Marija Bergam Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Petogodišnji brak glumačkog para Marije Bergam i Radivoja Raše Bukvića, tokom kog su dobili sina Danila, okončan je diskretnim rastankom, o kome nisu govorili za medije. Ipak, posle razvoda, ostali su u prijateljskim odnosima, a glumica je u intervjuu za magazin "Gloria" između ostalog istakla da na razvod gleda kao na kraj jednog i početak novog života.

PROČITAJTE JOŠ

„Godina za mnom jeste bila teška. O razvodu nema šta mnogo da se kaže. Ljudi koji su prošli kroz to, znaju koja je težina toga. Oni koji nisu, to ne mogu ni da zamisle, ja bar nisam mogla. To je zaista završetak jednog života i početak novog, a takve velike promene ne mogu proći bez da čoveka izmeste iz ležišta. Pa opet, na kraju nekako sve bude dobro. Bar verujem da je tako“, rekla je Bergam.

Marija Bergam i Radivoje Bukvić venčali su se u jesen 2015. u manastiru Gradac. Razlog njihovog rastanka je, prema pisanju medija, neslaganje i različiti stavovi. Odluku o razvodu su neko vreme krili čak i od svojih prijatelja, a rastali su se početkom prošle godine.

Radivoje Raša Bukvić Foto: N1

PROČITAJTE JOŠ

Marija Bergam je širu popularnost stekla u seriji „Senke nad Balkanom“, gde je tumačila jedan od glavnih likova.

I Bukvić je, pored nje, glumio u ovoj hit seriji. Za razliku od svoje bivše supruge, imao je manju ulogu, a zanimljivo je da se tokom serijala nikad nisu našli u istom kadru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)