Foto: Printscreen

Druga sezona popularne serije "Senke nad Balkanom" izazvala je mnogo pažnje u domaćoj javnosti, ne samo zbog velikih glumaca koji su svojim scenama oduševili publiku, već i zbog intrigantnih scena seksa i ubistava koje se protežu kroz celu sezonu.

Međutim, iako „vrele ljubavi“ ne manjka u drugoj sezoni, jedna od najupečatljivijih scena svakako je lezbejski poljubac glumice Marije Bergam i Leone Paraminski, koji će kasnije prerasti u jednu od glavnih ljubavnih priča sezone.  Glumica Marija Bergam u seriji tumači jednu od glavnih uloga, lik Maje Davidović. Već u prvoj epizodi druge sezone zahuktava se situacija između nje i Marije Oršić, koju igra hrvatska glumica Leona Paraminski.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, kako epizode odmiču, njihov odnos se sve više razvija i produbljuje. Pažnja, slede SPOJLERI. 

U sedmoj epizodi druge sezone odnos Maje Davidović i Marije Oršić, odnosno Marije i Leone, prelazi na viši nivo, te se njih dve i zvanično upuštaju u vezu i završavaju u krevetu.

Scena počinje tako što najpre dodiruju jedna drugu, ljube se, a zatim skidaju svu garderobu sa sebe i potpuno nage nastavljaju da razmenjuju poljupce i nežnosti, te na kraju imaju intimni odnos.

Fanovi serije i čitaoci portala Nova.rs, od ponedeljka imaju priliku da ekskluzivno i potpuno besplatno pogledaju sve epizode druge sezone serije na našem portalu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.