Ana Bekuta
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ana Bekuta pomerila je koncert u "Sava" centru. Kako saznajemo, zbog odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju posetilaca u zatvorenom prostoru, pevačicin koncert koji je prvobitno bio zakazan za 7. oktobar pomeren je za 7. decembar ove godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Zbog nepromenjene situacije u zemlji usled koronavirusa, odlučeno je da Ana sutra ipak neće pevati u dvorani. Iako je za njen veliki beogradski nastup vladalo ogromno interesovanje ljudi, nije izvoljivo dovesti toliko ljudi. Bekuta je bila spremna na sve to, pa se nije mnogo uzbudila zbog odluke. Ona smatra da ima vremena za slavlje, veselje i pesmu, a sada je svima prioritet zdravlje i sprečavanje širenja zaraze“, otkriva naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Anu za komentar, ali nije se javljala na telefon.

Podsetimo, Bekuta je nedavno za portal Nova.rs izjavila da nije isto pevati pevati u normalnoj situaciji i pod strogim merama.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ne mogu ni da zamislim takvu situaciju u Sava centru. To onda nije to, ne bi imao emociju.U takvom rasporedu onda ne bih ni održala koncert, jer to nema smisla. Naravno da sam spremna i na taj scenario da se koncert otkaže ukoliko budu važile mere koje su sada na snazi. Viša sila“, rekla je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)