Kašnjenje, arogancija, svađe: Sve o odlasku Jovane i Srđana

Showbiz 18. sep. 202015:49 > 16:2452 komentara
Podeli:
jovana i srđan
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV "Prva", a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

PROČITAJTE JOŠ

Prema našim saznanjima, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Naime, neposredno pre letnje pauze, a prema navodima našeg izvora, često se dešavalo da Jovana ne ustane na vreme, zbog čega je i kasnila u emisiju. Ovo je navodno Srđanu počelo ozbiljno da smeta, pa su našli kompromis tako da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Sukob je, kako naš izvor dalje navodi, kulminirao kada se pre nekoliko meseci Jovana iz prethodno navedenih razloga nije na vreme pojavila u emisiji, a kako navodno nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je tog dana počeo na neuobičajen način – emisija je počela bez najave voditelja, a tako su se isto smenjivali i prilozi sve dok Jovana nije došla u studio.

View this post on Instagram

16 godina, 16 sezona…sweet sixteen ?

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Prema rečima našeg izvora, Jovana i Srđan imali su i nesuglasice sa produkcijom, što se navodno postavilo kao veći problem od gore navedenog. Naime, produkcija im je u poslednje vreme zamerala na tome što kao autori jutarnjeg i urednici dnevnog programa nisu rado prihvatali sugestije, te da su u emisije često dolazili nepripremljeni, a navodno se neretko dešavalo i da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

S druge strane, Filip Čukanović, koji je tokom leta menjao poznati voditeljski par, prema našim saznanjima, dostigao je rejting iznad očekivanog, pa je čak u nekoliko navrata navodno prevazišao gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

Između ostalog, Srđan i Jovana su imali visoke plate, što je bilo dogovoreno sa prethodnom vlasničkom strukturom TV „Prva“. Uzevši sve prethodno u obzir, produkciji se navodno na više nivoa nije isplatilo da nastave saradnju sa voditeljskim parom, što je proizvelo žestok sukob, koji je rezultirao njihovim odlaskom.

View this post on Instagram

Dobro jutro☁️☁️☁️uskoro☀️☀️☀️

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Informacija o budućem angažmanu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića još uvek nije poznata javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1, čiji je većinski vlasnik, sa udelom od 80 odsto, njen suprug Željko Joksimović.

Redakcija Nova.rs pokušala je da stupi u kontakt sa voditeljima, ali do objave ovog teksta nisu odgovarali na naše pozive.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar