Kako je Ljupka profitirala od polupanih kola generala Simića

Podeli:
Foto: Instagram/ljupkastevic

Kada je pre dvadesetak dana osvanula vest da je pevačica Ljupka Stević demolirala dva automobila u vlasništvu svog emotivnog partnera, inače policijskog generala Dragiše Simića, javnost je u najmanju ruku bila šokirana. Kao razlog skandala koji je uredno objavila na svom Instagram profilu, Ljupka je navela prevaru koju je razotkrila tako što je u njegov automobil postavila prisluškivač (pa valjda je nešto i naučila iz desetogodišnje veze s policijskim službenikom!).

PROČITAJTE JOŠ

Nakon svega što se dogodilo, logično, usledile su naslovne strane, emisije, paparaci… Ljupka je u medijima otprilike govorila kako joj je svega preko glave, da je deset godina bila u vezi s oženjenim čovekom koji je obećavao da će se razvesti, i da ju je na sve to još i varao s drugim devojkama. Ruku na srce, ili nažalost, mnoge žene su i te kako razumele Ljupku i poistovetile se s njom.

S druge strane, oštećena strana (Dragiša Simić), ovim povodom se oglasio samo jednom, i to gostujući u emisiji. Bio je prilično uzdržan, uz određenu dozu poštovanja prema Ljupki, koja je, uzgred rečeno, dobila zabranu prilaska žrtvi.

“Poprilična je šteta, nije prevelika, ali dobro. Ja do sada nisam odgovarao na pozive medija, prvi put da kažem, jeste, zakačila me noktom, plod njene ljubomore. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ali ja ne bih da ulazim u to i ne mislim da je njen gest ispravan. Nisam ni siguran da me je prisluškivala. Ne vidim zašto bi bilo ko moju privatnu priču povezivao sa poslom, imam 30 godina službe, sa 16 godina sam obukao uniformu. U službi sam se dokazao”, rekao je Simić tada, a onda i objasnio svoju (ne)reakciju na Ljupkin ljubomorni ispad.

“Ne mogu ja sada da demantujem Ljupku, da ulazim u privatne stvari. Desilo se, ona je burno reagovala, društvene mreže su uradile svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Imao sam napad, ako me je već udarila, bila je histerija, verbalno, pa fizički. Tad sam stavio ruke na leđa i izašao. Nemojte da se suočavate sa ženama. Šta sam ja trebao? Da sam odreagovao burno, već bi to imalo drugu konotaciju. Iskulirajte, bolje da vam polupa auto nego da vi napravite problem i napadnete slabiji pol. Najvažnije je da se izbeglo nasilje, ja je neću teretiti. Tu prekršajnu prijavu ima, osiguranje će rešiti štetu i nadam se da će se na tome završiti“, rekao je general

Foto: Medija Centar Beograd

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, da Ljupka prilično ima talenta za šoubiznis govori činjenica da je pre dva dana objavila pesmu. I pogodite, u trendingu je. Neočekivano? Odgovor je ne.

I ne bi bilo ničega čudnog u tome što je iskoristila trenutak medijske pompe da objavi pesmu. Ljupka je u pesmi opevala svoju ljubavnu dramu, a spot obiluje scenama motivisane stvarnim događajima.

Počev od naziva pesme „Ne stidim se“, pa sve do stihova, sve je u znaku Ljupkinog i Simketovog ljubavnog kraha.

Stih „Ne stidim se, al’ sramota me“ jasno ukazuje na njenu objavu odmah pošto je demolirala automobile bivšeg.

Foto: Instagram/ljupkastevic

„Deset godina sam bacila u vodu zbog skotine us*ane. Neka cela nacija zna. Ne stidim se! Sramota me je“, napisala je Ljupka tada. Dobro, u pesmi se ispravila, a ovaj lapsus ćemo joj oprostiti jer je bila besna i rastrojena.

„Zgazila sam ponos, briga me
Da li ko razume, kako je kad ljubav umre?
Plaćam cenu, ma, kolika da je
Jeftino je sve kad platiš cenu izdaje“, kaže dalje Ljupka.

Ali valja pozabaviti se dalje i kadrovima iz spota.

Na samom početku spota, Ljupka ima trudnički stomak – verovatno aludirajući na izjavu koju je nedavno dala za medije, gde je između ostalog rekla da je „želela sina s njegovim očima“.

Foto: Printscreen/YouTube/Ljupka Stevic

Tu je i neizostavna bejzbol palica, kao simbol demoliranja automobila.

Foto: Printscreen/YouTube/Ljupka Stevic

A onda i poentirano time što na kraju spota nosi raskošnu venčanicu – onu koju zbog Simićevog izbegavanja razvoda od supruge nikad nije obukla (bar za sad).

Foto: Printscreen/YouTube/Ljupka Stevic

Sve prethodno ukazuje na to da je Ljupka dobrano uspela da pronađe recept za uspeh – demoliraj bivšem skupocene automobile usled emotivnog rastrojstva, ispričaj naciji svoju ljubavnu dramu, opevaj je u pesmi uz adekvatan spot, i eto ti trendinga, ali i para.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar