Drama Ljupke Stević u 7 činova: Kako je sve počelo

Showbiz 17. sep. 202020:0419 komentara
Podeli:
Foto: Instagram

Vest dana: Ljupka Stević noćas je razlupala ne jedan, već dva automobila svog (bivšeg oženjenog) dečka, generala policije Dragiše Simića. Kako su munjevitom brzinom krenuli da se šire snimci Ljupkinog emotivnog sloma, pa je i sama pevačica na Instagramu objavila svoj "uradak", nije bio lako hronološki posložiti tok Ljupkine paklene osvete. U samom startu nije bio poznat ni razlog zbog čega se Ljupka odlučila za ovaj "pohod". Rešili smo zato da napravimo malu rekonstrukciju događaja.

Faza 1

Ljupka dakle, sinoć, negde oko 23h dolazi do parkinga na kom se u tom trenutku nalaze dvoja kola u vlasništvu njenog bivšeg dečka, generala policije Dragiše Simića. U tom momentu neko od prolaznika uspeva da zabeleži ovaj Ljupkin nesvakidašnji poduhvat. Snimak koji kruži društvenim mrežama u prvim kadrovima prikazuje nervno rastrojenu i vidno besnu Ljupku, koja se u fulu skockana sa motkom u ruci približava parkingu i zatim demolira prvo jedan, a onda i drugi automobil.

Foto: Printscreen/Twitter/Sumo ratnik/@Debela_zvezda

Faza 2

Nakon što je izbušila gume i polupala stakla na oba automobila, Ljupka demonstrativno odlazi sa lica mesta, i tu njenoj osveti nije kraj. Ona zatim na svom instagramu objavljuje i selfije sa rukom u gipsu, uz objašnjenje da zbog osvete kojoj je pribegla ima i povrede, te je zbog toga završila na VMA.

Foto: Instagram/ljupkastevic

Faza 3

Direktno sa VMA, Ljupka objavljuje i snimak u kome najavljuje da je ovo tek početak.

Foto: Instagram/ljupkastevic

Faza 4

Potom Ljupka objavljuje i snimke uništenih automobila uz propratni tekst, sa uvredama na račun bivšeg, ali i savet devojkama da biraju kome daju deset godina svog života.

„Deset godina sam bacila u vodu, zbog skotine usrane! Neka cela nacija zna, ne stidim se, sramota me je!“ Dakle, nacija je, nadamo se izvukla pouku iz faze 4, a onda dolazimo i do faze 5.

Foto: Instagram/ljupkastevic

Faza 5

Ljupka konačno za medije daje i objašnjenje šta je uzrok njene javne osvete.

„Ovo sam uradila zbog preljube. Nakon 10 godina… Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit’ je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve… I to sam saznala ne zato što sam policajac… Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu“, rekla je Ljupka u svojoj kratkoj ispovesti.

Foto: Printscreen/Twitter/Sumo ratnik/@Debela_zvezda

Faza 6

U međuvremenom na Tviteru se pojavljuje još nekoliko snimaka Ljupkine akcije iz različitih uglova, gde se vidi kako prolazniku koji je uhvatio momenat, rezignirano odmahuje rukom, doviknuvši mu kako je „Dosta bilo, bre“. Ova Ljupkina osveta na društvenim mrežama postala je pravi hit, a za mnoge žene i pravi heroj. Tako se po Tviteru ređaju mimovi i gifovi, ispod kojih stoje natpisi poput „Pravda za Ljupku“, „Sve smo mi Ljupka Stević“ i slično. I stvarno, zar se nije svakoj od vas desilo bar jednom u životu da poželi da uradi nešto slično? I eto, uradi to Ljupka umesto vas.

PROČITAJ JOŠ

Faza 7

Nakon incidenta, u policiji umesto „napadača“ prvo završava „žrtva“. Naime, Ljupkin bivši dečko Dragiša Simić, saslušan je u policijskoj stanici Voždovac, a Ljupka je za Nova.rs dala i kratku izjavu:

„Mnogo me boli ruka. Idem sad u policiju da dam neku izjavu, nakon toga idem da snimim ruku. Mislim da je slomljena, a da li ću biti u gipsu ili ne, zavisi od toga. Možemo da se čujemo kasnije, pa ću vam sve objasniti“, objasnila nam je Ljupka Stević.

Posle svega, dakle, čeka se epilog ljubavne drame koja je uzburkala javnost, iliti faza 8.

Stay tuned…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar