Simić priznao da ga je Ljupka udarila: Plod njene ljubomore

Showbiz 20. sep. 202022:20 > 23:2126 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/Tv Pink

Policijski general Dragiša Simić, večeras gostuje u emisiji "Hit tvit" na TV Pink. Na njegovoj usni se vidi trag, nekoliko dana pošto ga je pevačica Ljupka Stević, njegova dugogodišnja devojka - udarila.

Naime, on je na konstataciju voditeljke da se na društvenim mrežama polemiše da je trag na usni nastao nakon Ljupkinog udarca, Simić je rekao:

„Poprilična je šteta, nije prevelika, ali dobro. Ja do sada nisam odgovarao na pozive medija, prvi put da kažem, jeste, zakačila me noktom, plod njene ljubomore. Zašto da ne dođem? Već dugo se piše o meni u toj žutoj štampi i napokon da kažem nešto o sebi i svojoj karijeri. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ja ne bih da ulazim u to i ne mislim da je njen gest ispravan. Samo istina i nikako više. Nisam ni siguran da me je prisluškivala“, rekao je Simić.

Ljupka Stević Foto: Zoran Lončarević

Simić tvrdi da ono što se dogodilo, ne bi trebalo da utiče na njegovu policijsku karijeru.

„Ne vidim zašto bi bilo ko moju privatnu priču povezivao sa poslom, imam 30 godina službe, sa 16 godina sam obukao uniformu. U službi sam se dokazao“, rekao je Simić i dodao da je ispred njega težak period, kada treba da objasni supruzi i deci šta se dogodilo.

Simić je naglasio da se nije čuo sa Ljupkom:

„Ne mogu ja sada da demantujem Ljupku, da ulazim u privatne stvari. Desilo se, ona je burno reagovala, društvene mreže su uradile svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Imao sam napad, ako me je već udarila, bila je histerija, verbalno, pa fizički, tad sam stavio ruke na leđa i izašao. Nemojte da se suočavate sa ženama. Šta sam ja trebao? Da sam odreagovao burno, već bi to imalo drugu konotaciju. Iskulirajte, bolje da vam polupa auto nego da vi napravite problem i napadnete slabiji pol. Najvažnije je da se izbeglo nasilje, ja je neću teretiti, tu prekršajnu prijavu ima, osiguranje će rešiti štetu i nadam se da će se na tome završiti – rekao je general.

Podsetimo, posle incidenta i Ljupka Stević je primljena na VMA. Stević je bušila gume na kolima generala Simića, s kojim je, kako tvrdi, punih deset godina u vezi.

Komentari

Vaš komentar