Foto: Promo

"'Vikend sa ćaletom' posebno volim zbog lepote pokajanja i preobraženja kroz koje nas glavni lik i priča vode. Bolno i teško, ali je lepo. Uz to, naravno i bujica ljubavi za sina koju je život, ispostaviće se samo privremeno zaturio i sakrio! Neko reče: E, sada mogu i da umrem'. Kašika, čini mi se, u sebi baš to i govori: 'Da ispunim propuštenu ljubav i prilike, pa da umrem'. Moja omiljena, najluđa i najzahtevnija uloga", analizirao je glumac Nenad Jezdić za Nova.rs svoju ulogu u hit seriji i filmu "Vikend sa ćaletom".

POGLEDAJTE SERIJU VIKEND SA ĆALETOM

Glumac Nenad Jezić, koji u novoj seriji i filmu „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića tumači glavnog lika, kriminalca Kašiku, u razgovoru za Nova.rs otkriva poruku ovog neverovatnog projekta, koji se emituje svakog petka na portalu Nova.rs od 10 sati, a ponedeljkom od 21 sat na kanalu Nova S.

Budući da se Jezdić ostvario u brojnim serijskim i filmskim projektima, on prizanje da mu je ova uloga najteža i najzahtevnija do sada, pa je pojasnio i zbog čega.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Pre svega, zbog autentičnog scenarija i režije Miće Momčilovića. ‘Vikend sa ćaletom’ posebno volim zbog lepote pokajanja i preobraženja kroz koje nas glavni lik i priča vode. Bolno i teško, ali je lepo. Uz to, naravno i bujica ljubavi za sina koju je život, ispostaviće se samo privremeno zaturio i sakrio! Neko reče: ‘E, sada mogu i da umrem’. Kašika, čini mi se, u sebi baš to i govori: ‘Da ispunim propuštenu ljubav i prilike, pa da umrem’. Nevolja i nesreća, ali je istina da ćemo svi mi posle odlaska sa ovog sveta biti živi onoliko koliko ljubavi prenesemo na svoje bližnje. Moja omiljena, najluđa i najzahtevnija uloga. Naravno, ne bi bila moguća bez divnih partnera i bravura mojih dragih kolega i cele ekipe“, ispričao je Jezdić za naš portal.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar