Hurricane odgovorile na napade zbog evrovizijske pesme

Showbiz 08. mar. 202111:19 > 12:5922 komentara
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Devojke iz grupe Hurricane, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, nedavno su objavile numeru "Loco, loco", koja, nažalost, nije dobila prevelike simpatije publike. Iako je pesma za veliki deo njihovih fanova "keči", spot koji je radio Dejan Milićević našao se na meti kritika.

Razočarani ljudi masovno su delili komentare poput onih da je sve lepo ako se ne gleda i ne sluša, da im je stajling „urnebesno loš“, da nas neće predstavljati već obrukati i da izgleda kao da se nisu nimalo trudile oko cele priče.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari se ređaju, ali Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević ne obraćaju previše pažnje. Umesto toga, redovno treniraju i spremaju se za veliki izazov koji je pred njima. U kratkom razgovoru za Nova.rs kažu da poštuju svačije mišljenje i ukus, te da su pored negativnih komentara dobile i hrpu pozitivnih.

„Reakcije publike na spot i pesmu su odlične. Ima mnogo prepozitivnih komentara i ljudima se baš sviđa. Pesmu su radili Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, što je za nas dobitna kombinacija tako da je pesma podjednako dobra kao i ‘Hasta la vista’, koju je takođe Nemanja radio. Brza je, energična, lako ulazi u uši i potpuno je u našem stilu. Mi smo prezadovoljne“, govore devojke za Nova.rs.

Shvataju i kritičare.

„Svako ima svoje mišljenje i ukus, i naravno da se ne može svima sve sviđati tako da razumemo takvu situaciju“, dodale su one.

Pesma s druge strane, dopala se nekima ili ne, za samo dva dana ima više od milion i pet stotina hiljada pregleda.

Numeru i spot možete pogledati i preslušati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar