Foto: Arhiva

Pevačice iz grupe "Hurricane", koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević, objavile su delić spota pesme "Loco Loco", kojom će predstavljati Srbiju na takmičenju za pesmu Evrovizije. Međutim, tizer kojim se najavljuje ekranizacija numere, za koju je zadužen Dejan Milićević, ishejtovana je na društvenim mrežama zbog stajlinga. S obzirom na to da se Milićević svojim poslom bavi 30 godina, negativni komentari veoma su ga uznemirili, pa je za Nova.rs objasnio o čemu se zapravo radi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

„Kada pogledate komentare stranaca, koji su fantastični, i komentare naših plaćenih botova, koji imaju profil sa nula pratilaca, potpuno je jasna situacija. Najviše smeta to što je radio Dejan Milićević, koji traje već 30 godina. Treba očigledno da ostanemo u prošlom veku i da one izgledaju kao da su sa splava“, priča Milićević za Nova.rs, te dalje otkriva šta mu je bila inspiracija za spot za pesmu „Loco Loco“.

„Ljudi ne znaju šta znači retro, disko, da su osamdesete ponovo mnogo prisutne u modi… Sve što se sada radi, radi se u tim nekim fešn video ostvarenjima kakav je zapravo ovaj spot. To je stajling Vitni Hjuston iz osamdesetih – ta energija, taj vajb hepi, jedna lepa bombonjera slatka i medena, potpuno u evrovizijskom fazonu. Ali, Bože moj, ja se ne uzbuđujem jer me tokom cele karijere prati neko osuđivanje. Uostalom, stranci su oduševljeni, a naši samo hejtuju“, konstatuje Milićević.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

On dalje ističe da devojke iz Hurricane treba podržati, a ne osuđivati.

„Žao mi je što, kao i u svakoj situaciji, ne znamo da se složimo i da damo podršku našim devojkama. Potpuno je nebitan Dejan Milićević u toj priči. Dokle više da se baca hejt i obraća pažnja na to šta ja radim?! To ljude ne treba da zanima, već da ih podrže i da prođu što bolje na Evrosongu. Nigde više u svetu nije moderno bacati hejt, to je samo kod nas ostao neki rep. Svi su puni pozitive kako bi izašli što pre iz ovog sra*a koje nas je zadesilo“, zaključuje Milićević.

Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, pesma „Loco Loco“ pripremala se u studiju od prošle godine, a producenti su Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, dok je Sanja Vučić napisala tekst. Takmičenje za pesmu Evrovizije 2021. godine biće održano na drugačiji način u maju, u holandskom gradu Roterdamu, zbog ograničenja koja proističu zbog pandemije kovid-19, saopštili su nedavno organizatori.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)