Gej afere i seks skandali: Priče slavnih koje šokiraju svet

Podeli:
Foto: EPA/EFE, IFA Film / United Archives / Profimedia

Kad holivudske zvezde naprave neki skandal, onda to bude zaista svetskih razmera. Iako za mnoge važi ona poslovica "svakog čuda za tri dana dosta", u slučaju Merilin Monro, Džona Travolte, Krisa Brauna, Arnolda Švarcenegera i Vudija Alena to ne važi. Njihovi seks skandali, gej afere i bračne prevare prepričavaju se i dan-danas.

PROČITAJTE JOŠ

O mogućoj aferi američkog predsednika Džona Ficdžeralda Kenedija i američkog seks simbola Merilin Monro šuška se već pola veka. Tračevi su dostigli vrhunac nakon što je MerIlin čestitala rođendan Kenediju otpevavši mu dobro poznatu pesmu „Happy birthday“ na verovatno najsekspiliniji način u istoriji.

Merilin se sa Kenedijem upoznala 1954. godine, a nakon toga su u nekoliko navrata viđeni zajedno. Više istoričara, uključujući biografa Donalda Spotoa, koji je 1993. godine napisao biografiju čuvene plavuše, tvrdi da su njih dvoje imali odnose na zabavi u kući Binga Krozbija u Palm Springsu 1962. godine. U svakom slučaju, ova navodna veza ostaće jedan od najvećih seks skandala prošlog veka.

Glumac Arnold Švarceneger i njegova supruga Marija Šrajver izgledali su kao par iz snova. Živeli su životom punim ljubavi koja je trajala preko 20 godina. A onda su se razveli. Detalje razvoda nisu toliko iznosili u javnost, mada, ako je verovati pričama, nisu ni morali jer su drugi to činili umesto njih. Glavni razlog su bile afere, a jedna se izdvojila posebno. Naime, ispostavilo se da Arnold ima vanbračnog sina sa njihovom dugogodišnjom kućepaziteljkom Mildred Patrišom Bena. Kada je otkrivena ova afera, Arnoldov vanbračni sin imao je tada 14 godina.

Skandalozna veza Rijane i Krisa Brauna punila je naslovne strane svetskih listova bezbroj puta. Braun je u dokumentarcu „Dobrodošli u moj život“ priznao da je varao svoju bivšu devojku Rijanu, ali je takođe otkrio da je planirao da je zaprosi pre nego što ju je fizički napao februara 2009. godine, ostavivši je krvavom i prepunom modrica.
Do napada je došlo kada je Rijana posumnjala na njega zbog SMS poruka koje je dobio od druge žene i kada je slagao o seksualnom odnosu sa osobom sa kojom je radio pre nego što je ušao u vezu sa čuvenom pevačicom.

Bivši pilot glumca Džona Travolte Daglas Goterba izneo je 2012. godine šokantne tvrdnje o šestogodišnjoj homoseksualnoj vezi sa holivudskom zvezdom, da bi čak i tužio Travoltu nekoliko godina kasnije. Travolta je sve tvrdnje odbacio rekavši:

„Reč je samo o ljudima koji žele novac. To je sve. To se dešava na mnogim nivoima“.

Kasnih ’80-ih godina prošlog veka čuveni američki režiser Vudi Alen zabavljao se sa glumicom Mijom Farou, koja je imala usvojenu ćerku Sun Ji. Međutim, Alen je prevario Miju sa njenom usvojenom ćerkom. Glumica je pronašla seksi fotografije svoje ćerke Sun Ji kod režisera. Za razliku od drugih skandala, ovaj je imao srećan kraj – 1997. godine. Vudi se oženio sa Sun-Ji i oni su i danas zajedno. Razlika od punih 35 godina između ova dva supružnika ne predstavlja im nikakav problem.

Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar