Foto: Promo

Nakon velikog uspeha domaćeg filma "Vikend sa ćaletom“, koji je proglašen za najgledaniji u 2020. godini, istoimena serija je nedavno krenula sa emitovanjem na kanalu Nova S, ali i na portalu Nova.rs. Za one nestrpljive, postoji i opcija bindžovanja svih sedam epizoda odjednom.

Sve epizode SBB korisnici već danas mogu da gledaju u Video klubu u posebnom katalogu “Vikend sa ćaletom”.

PROČITAJTE JOŠ

Bez prekidanja, čekanja i reklama, za samo 690 dinara, sve epizode mogu biti vaše u narednih trideset dana od trenutka aktivacije. Proces „kupovine“ serije je prilično jednostavan. Za korisnike EON, D3 ili Total TV platforme, potrebno je da se ulogujete na sajt SBB sa svojim korisničkim nalogom i da aktivirate opciju jednostavnim klikom na dugme. 

Korisnici nekog od EON TV paketa prepaid mogu aktivirati bindž paket isključimo preko MOJ SBB portala.

Foto: Promo

Serija je dostupna preko bilo kog interneta u Srbiji i za one koji nisu SBB korisnici, putem EON mobilne aplikacije, kao i preko EON aplikacije na jednom Smart TV uređaju. Sve što treba da uradite je da kreirate nalog na eon.tv, platite uslugu online karticom ili da pošaljete SMS Vikend na 3355. Aktiviranjem ove usluge, oni koji nisu SBB korisnici dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 30 dana.

Za dodatne informacije možete pozvati i kontakt servis 19900!

Bindžovanje preporučuje i Momčilović

Režiser Miroslav Momčilović, nedavno je gostujući na N1, rekao da je serija idealna za bindžovanje.

“Radnja je smeštena u dva dana, isto kao i u filmu. Ovo je idealan format za to, da se sedne i odgleda odjednom, ali naravno da može i epizoda po epizoda”, rekao je on.

Foto: Promo

O čemu se radi u seriji? 

Sredovečni beogradski kriminalac Kašika (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, pokušava da po ubrzanom kursu nadoknadi propušteno vreme sa sinom i u njega utisne sve ono što on smatra važnim za život, kroz sada već kultnu repliku: “U životu ili jašeš ili te drugi jašu“.

U “tužnoj komediji“ o odnosu oca i sina glavne uloge igraju Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović, Boris Milivojević, a u jednoj od najemotivnijih scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare