Detalj koji objašnjava kako je Kevin ostao „Sam u kući“

Film 15. dec. 202013:49
Podeli:
Foto:©20thCentFox/Courtesy Everett Collection

Božićni klasik "Sam u kući", prvi put je emitovan pre trideset godina. Mali je broj onih koji ga makar jednom nisu pogledali, ako ne i više puta. I upravo jedan takav obožavatelj, tvrdi da je uočio bitan detalj iz filma, koji objašnjava mnogo toga.

Naime, priča filma „Sam u kući“ govori o osmogodišnjem Kevinu Mek Kalisteru koji ostaje sam kod kuće na Božić, kada njegova porodica krene na putovanje u Francusku i slučajno ga ostavi za sobom. Osim što je apsolutno sam u velikoj kući, pred njim se rađa novi izazov – dvojica provalnika koji žele da ga opljačkaju.

PROČITAJTE JOŠ

Postavlja se pitanje kako su roditelji zapravo mogli da ga zaborave, a odgovor na to pitanje navodno ima pomenuti obožavatelj koji tvrdi da je film pogledao više od pedeset puta.

On navodi da je odgovor na samom početku, u sceni gde se Kevin i njegov stariji brat prepiru, te slučajno proliju piće po avionskim kartama i pasošima.

Kevinov otac ulazi i čisti nered s nekoliko papirnih salveta koje potom baca u kantu. U jednom kratkom kadru prikazan je sadržaj kante za smeće, a među pogužvanim salvetama nalazila se i Kevinova karta. Kad je porodica bila na aerodromu, majka ih je prebrojila, a umesto Kevina, među porodicu se uvukao mali dečak koji se igrao u njihovoj blizini, tako da je broj članova porodice odgovarao.

To, navodi obožavatelj, objašnjava kako su uspeli da ga zaborave i da ne shvate da im je dete ostalo kod kuće.

„Gledam „Sam u kući“ 50. put i nikada nisam primetio da u početnoj sceni, kad se u kuhinji dogodi tuča, Kevinova karta završi u kanti za smeće. Ko bi znao?“, napisao je jedan korisnik na Tviteru, a s njim su se mnogi složili.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar