Da li ste znali da „Sam u kući“ nije jedini praznični film

Film 06. dec. 202010:26
Podeli:
Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Ukoliko još uvek niste zakoračili u novogodišnje i božićno raspoloženje, pet Netfliksovih prazničnih filmova će vam u tome pomoći ove nedelje.

Ukoliko vam je muka od standardnog vrtenja filma „Sam u kući“ koji opseda naše TV ekrane prethodnih deset i više godina, te se pitate da li postoji bilo koji drugi praznični film – predlažemo pet Netfliksovih naslova koje bukvalno možete gledati s pola mozga, a jednako su zabavni kao i avanture malog Kevina.

Film koje već nekoliko nedelja možete pogledati, a nalazi se u samom vrhu najstrimovanijih na Netfliksu, jeste “Holidate”.  Ema Roberts je devojka koja ima problema sa vezama pa je našla partnera da joj glumi dečka za praznike. A šta mislite, da li će da se stvarno smuvaju do kraja filma?

“Operation Christmas Drop” je o tome kako se dvoje pukovnika, ili generala, vole. Tipična američka priča o ljubavi u vojsci i to za vreme praznika.

“The Christmas Chronicles: part 2” je takođe jedan od popularnijih na Netfliksu. Režirao ga je Kris Kolumbos, koga znamo po režiji prazničnog klasika “Sam u kući”, pa čak i ako niste pogledali prvi deo, slobodno se prepustite gledanju.

„Christmas On A Square” u glavnoj ulozi ima jednu jedinu Doli Parton. Film je navodno odgovor na praznični klasik “A Christmas Carol” o škrtom bogatašu kojeg posećuju duhovi tokom badnje večeri. Ovog puta bogataš je zapravo bogatašica, a Doli je dobri duh.

“Dash & Lily” je serija koja pomalo odudara od gore navedenih naslova, ali je kritičari objašnjavaju kao simpatičnu božićnu, ljubavnu seriju.

 

Komentari

Vaš komentar