Čak tri glumice umesto Samante u nastavku „Seksa i grada“

Podeli:
Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Samantu Džons nije lako nadomestiti. Umesto čuvene Kim Katral, famozne prijateljice iz serije "Seks i grad" dobiće čak tri nove članice.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, nastavak kultne serije pronašao je zamenu za najkontroverzniji lik u „Seksu i gradu“. Čak su tri nova lika potrebna da bi se nadoknadila Samanta Džons u kultnom hitu, a sve tri žene su „obojene boje kože“, kako navodi „New York Post“.

Autori najavljuju pomak prema inkluzivnosti, budući da potpuno bela skupina prijateljica nema puno smisla u Njujorku 2020-ih. Prethodno je objavljeno da će i pisci nastavka takođe biti raznoliki.

Malo je reći da su fanovi šokirani ovom odlukom. Većina je zaključila da se bez Samante uopšte ni ne isplati gledati nove epizode serije.


Nova sezona, novo poglavlje u 10 epizoda pod nazivom „And just like that…“, počeće sa snimanjem krajem proleća pod okriljem HBO Max-a. Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson ponoviće uloge, a uz to će biti izvršne producentkinje serije. Kim Katral je u dugogodišnjoj svađi s koleginicama, tako da za nju nastavak snimanja nije dolazio u obzir.

Najavljeno je da će gledaoci pratiti Keri, Mirandu i Šarlot na njihovom putovanju od složene realnosti života i prijateljstva u njihovim 30-im do još složenije realnosti života i prijateljstva u njihovim 50-im.

Majkl Patrik King, koji je dobio nagradu Emmy za režiju serije, te pisao i režirao dva filma „Seks i grad“, šef je celog projekta, no nema njenog autora, Derena Stara. On ima veliki ugovor s Viacom CBS-om, a čak i da nije tako, Star već godinama, kad god ga o tome pitaju, odgovara da nema nameru da se vraća „Seksu i gradu“.

Serija se snimala u šest sezona i ima 94 epizode. Dobila je 50 nominacija za Emmy, a osvojila ih je sedam. Od 24 nominacije, osvojila je osam Zlatnih globusa. Još 2007. bila je na listi 100 najboljih TV serija svih vremena.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar