Foto: Zoran Lončarević, Printscreen/YouTube/STB/Agape

Glumac Feđa Stojanović za Nova.rs uputio je podršku glumici Mileni Radulović nakon njene ispovesti da je bila silovana od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Stojanović za Nova.rs ističe i to, da Aleksića zna od detinjstva, ali i da mu se nikada nisu sviđale Mikine pedagoške metode, jer mu je kako kaže i sin svojevremeno bio njegov učenik.

PROČITAJTE JOŠ

„Miku poznajem još od detinjstva, bili smo zajedno u dečijoj grupi. Naši životi nisu bili povezani u smislu da smo usko sarađivali, družili smo se u nekim drugim krugovima. Međutim, mogu da kažem da mi se njegov pristup deci, od kad je počeo da se bavi pedagoškim radom, nije dopadao. Mislim da je bio previše grub i surov prema njima. Čak je i moj sin bio kod njega, vratio se i rekao: „Tata, ja više ne mogu tamo, jer se dere na decu“, priča Feđa za Nova.rs i dodaje:

„Tako da što se te strane tiče, to znam i to godinama ne podržavam. Što se tiče priče mlade glumice, ja uvek verujem ženama koje su bile ugrožene. Mogu samo da osudim onako iz dna duše taj čin i pružim svu podršku mladim devojkama i koleginicama koje su to doživele. Nemam nikakve dileme, u smislu, da bih mogao da pomislim da ga odbranim i budem na njegovoj strani. Taj neki njegov odnos prema deci je bio pun unošenja straha i onda je vrlo logično da iz toga može izvesti zaključak da je sklon i da manipuliše njima, i onda i sve ostalo. Verovatno će se sada stvoriti neka grupa ljudi koja će ga braniti, ali lično mislim da ovo nije za odbranu. To je stvar koja mora da se osudi, a to bi trebalo sud da utvrdi“, rekao je glumac Feđa Stojanović za portal Nova.rs.

Milena Radulović Foto: Instagram/mileena_radulovic

Podsetimo, Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet devojaka, a neke su maloletne. Poznata glumica je u intervjuu za “Blic” navela da je u pitanju “monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (18)