Foto:PA Archive/Press Association Images / PA Images / Profimedia/AIex Todd / Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Britanski princ Hari šokirao je svet u nedelju veče, kada je, zajedno sa suprugom Megan Markl, otkrio detalje o kraljevskoj porodici i životu na dvoru. Uz sve razloge zbog kojih su otišli iz Velike Britanije, Hari je naveo i to što kao mali nikada nije mogao da vozi bicikl sa svojim tatom, a njegov sin Arči s njim to sada može.

Kako ništa nije prošlo neprimećeno u razgovoru, koje je gledalo više od 49 miliona ljudi, tako nije ni taj detalj o vožnji bicikla.

Gledaoci su se vrlo brzo bacili na posao i pronašli fotografije iz 1990. na kojima su princ Čarls, princ Vilijam, princ Hari, a na pojedinim je i princeza Dajana.

Članovi kraljevske porodice se na svim tim fotografijama nalaze na svojim biciklima. Maleni prinčevi se smeju pre vožnje, a roditelji ponosno stoje iza njih.

Na jednoj fotografiji maleni Hari čak sedi na zadnjem delu Čarlsovog bicikla, koje su vozili na njihovom imanju u Norfolku.

Foto:PA Archive/Press Association Images / PA Images / Profimedia

Čini se da se Hari ne seća tih porodičnih druženja ili je „slučajno“ zaboravio da ih pomene pred američkom voditeljkom Oprom Vinfri, dok je sa suprugom iznosio detalje o svojoj porodici.

Intervju kod Opre pojačao je tenzije na relaciji SAD- Velika Britanija, jer su Megan i Hari u njemu izneli ozbiljne optužbe o rasizmu i svađama unutar kraljevske porodice.

Razgovor na američkoj televiziji izazvao je niz reakcija, a po tom pitanju se oglasila i sama kraljica Elizabeta, te princ Vilijam, koji već duže vreme ne priča sa svojim bratom.

 

Izvor: 24sata.hr

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare