Foto: Printscreen/YouTube/ Entertainment Tonight, EPA-EFE/JASON SZENES

Polusestra Megan Markl, Samanta Markl, oglasila se nakon skandaloznog intervjua koji je Megan s princem Harijem dala voditeljki Opri Vinfri. "Page Six" prenosi kako je Samanta komentarisala da tokom celog razgovora istina totalno ignorisana i izostavljena.

PROČITAJTE JOŠ

Megan je ispričala kako je odgajana kao jedino dete u svojoj porodici i da je Samanta uopšte ne poznaje. Njena polusestra tvrdi kako to nije istina, ali kako prema Megan ne gaji nikakve simpatije. Govori kako joj je depresija bila izgovor da se prema ljudima ponaša poput smeća.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

– Ne znam kako može reći da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije snimane tokom celog života. Pa kako me onda ne poznaje – rekla je Samanta u video-javljanju za „Inside Edition“ i pokazala njihove zajedničke fotografije, od kojih je jedna snimljena 2008. godine.

Samanta Grant Foto: Printscreen/YouTube/Inside Edition

Megan pak tvrdi da je Samanta promenila svoje prezime u Markl tek nakon što je ona počela da izlaziti s princem Harijem, kako bi to pokušala iskoristiti u svoju korist, ali je Samanta ovo sve negirala.

– Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Harija. Markl je uvek bilo moje prezime – rekla je ona.

Samanta Grant Foto: Printscreen/YouTube/Inside Edition

Inače, piše se kako se Megan i Samanta nisu videle od 2008. godine. Samanta je svoju mlađu polusestru etiketirala kao „plitku sponzorušu“. te ju je okrivila što je prekinula kontakt s ocem i drugim članovima porodice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)