Džejeva ćerka snima svoju prvu pesmu u modernijem fazonu

Showbiz 25. feb. 202116:35
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Dugo se spekulisalo da li će ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, nastaviti tamo gde je on stao u muzici jer je talentovana za pevanje. Kako Nova.rs saznaje, ćerka legende narodne muzike stavila je tačku na scensko maskiranje u Narodnom pozorištu i definitivno odlučila da ide očevim estradnim koracima. Marija je u pregovorima sa nekim poznatim tekstopiscima i kompozitorima, a poslednjih dana viđena je u jednom studiju. Ponuđeno joj je da od nekoliko pesama izabere jednu koja će leći njenom vokalu, a u pitanju je moderniji fazon u odnosu na žanr koji je izvodio Džej. 

„Pre nego što je Ramadanovski preminuo u decembru od posledica srčanog udara, Marija je imala želju da se aktivno bavi pevanjem. Međutim, zbog smrtnog slučaja ona nije imala ni volje ni snage da razmišlja na tu temu jer je želela u miru da ožali oca. Kako vreme prolazi, razmišljala je o pevačkom pozivu i rešila da se oproba kao pevačica. Dobila je podršku od porodice, prijatelja i Džejevih kolega pa joj je to dalo još više samopouzdanja i vetar u leđa da uspe u toj nameri“, otkriva naš izvor i dodaje da će se Marija prikloniti modernijem zvuku.

„S obzirom na to da je autotjun trenutno najviše zastupljen u svetu, a i kod nas, Džejeva ćerka se premišlja da li da krene u tom savremenijem pravcu. Iako joj leži narodna muzika, ona ne želi da bude kao otac jer smatra da je Džej samo jedan, bez obzira na to što je njegova ćerka. Pesma koju je odabrala biće u pop fazonu, ali svakako će biti izmena u studiju i prepravki. Pesma će biti objavljena krajem proleća, u zavisnosti od situacije sa koronavirusom“, ispričao je naš izvor.

POČITAJTE JOŠ

Pozvali smo Mariju Ramadanovski za komentar, ali nije se javljala do objave ovog teksta.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u svom stanu na Dorćolu od posledica srčanog udara. Pevač je popodne zaspao i više se nije probudio. Hitna pomoć je pokušala da ga reanimira, ali nažalost nije uspela da ga spase.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar