Džejeva ćerka za Nova.rs: Prva Nova godina bez mog tate

Showbiz 01. jan. 202116:10 > 16:15
Podeli:
Foto: Ivan Dinić/Nova S

"Privikavam se i navikavam na život bez njega. Još nisam svesna istine. Teško mi je da se pomirim sa tim. Uvek će mi biti teško jer svakim danom sve više nedostaje. Prva Nova godina bez njega. Bilo je suza, mora malo, htela ja ili ne", priča za Nova.rs Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, koji nas je napustio pred kraj teške 2020. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Smrt legendarnog pevača narodne muzike, Džeja Ramadanovskog, koji je 6. decembra preminuo od posledica srčanog udara u snu, potresla je Balkan. I ko ga nije lično poznavao, plakao je za njim, a njegova porodica posebno. Džejeve ćerke Marija i Ana, koje je dobio u braku sa bivšom suprugom Nadom, još uvek ne mogu da se pomire sa činjenicom da ga nema, pa su i dalje nesvesne velikog gubitka. Noćas, na doček Nove godine, najviše im je nedostajao jer im po prvi put nije zazvonio telefon sa njegovom čestitkom iz daleka.

U razgovoru za Nova.rs pevačeva mlađa ćerka Marija Ramadanovski govori kako joj je juče bio najtužniji dan i doček bez tate, te da je još uvek nesvesna tragedije koja ju je zadesila.

Džej Ramadanovski Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Šta da vam kažem, ništa nije isto. Privikavam se i navikavam na život bez njega. Još nisam svesna istine. Teško mi je da se pomirim sa tim. Uvek će mi biti teško jer svakim danom sve više nedostaje. Koliko sam srećna što se završila ona ružna i tužna 2020. godina, toliko sam sinoć bila nesrećna. Prva Nova godina bez njega. Bilo je suza, mora malo, htela ja ili ne. Nisam slavila jer nisam spremna na slavlja, a ponoć sam provela sa sestrom, njenom decom i majkom u stanu“, govori ona.

Marija je od oca je nasledila talenat za muziku, koji je pokazivala od malena. Taman kada je razmišljala da se aktivno pozabavi pevanjem, Džej je umro, a ona privremeno odustala od te želje. Budući da je Ramadanovski bio omiljen među kolegama, brojni pevači dali su podršku Mariji i obećali javno da će dati sve od sebe da ona nastavi u muzici tamo gde je Džej stao.

PROČITAJTE JOŠ

„O tome sad ne mogu da razmišljam jer još uvek nisam spremna na to. Nedavno sam otpevala jednu tatinu pesmu i bilo mi je teško. Misim da bi trebalo da prođe neki perid. Zaista sam zahvalna svima na podršci i mnogo mi znači. Tata me je najviše podržavao i davao mi vetar u leđa. Pored njega sam i zavolela muziku. Ne bih volela da ga izneverim. Sada nije vreme za pevanje, ali nadam se da će biti jednog dana kad me prođe tuga. Sigurna sam da bi on to voleo i da bi bio ponosan na mene“, kaže Marija i dodaje da se zvezda kao što je bio Džej samo jednom rađa.

„Ne očekujem da ću ikada biti kao moj tata. To je nemoguće. Međutim, potrudiću se i dati sve od sebe da opravdam njegov lik i delo koje je neponovljivo“, završava Marija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar