Džehverovićeva naplaćuje ćestitke: Od čega mislite da živim?

Showbiz 21. nov. 202019:23
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović

S obzirom da su nastupi pevača otkazani zbog pandemije koronavirusa, neki od pripadnika javne scene, među kojima je i pevačica Teodora Džehverović, došli su na ideju da snimaju čestitke po narudžbini i da to naplaćuju. Onda je u javnost izašla prepiska na društvenoj mreži Instagram, u kojoj je pisalo da Teodorina personalizovana čestitika navodno košta 500 evra.

Džehverovićeva je sada prvi put prokomentarisala ove navode.

PROČITAJTE JOŠ

„Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je toliko godina radio i ulagao“, započela je ona za IDJTV.

Iako je ona neko ko se puno ne obazire na negativne komentare, ovo joj nije bilo nimalo prijatno.

Foto: Zoran Lončarević

„Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione, nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali“, završila je ona IDJTV.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar