Teodora Džehverović: Dečko mi je najbolji ortak

Showbiz 25. sep. 202021:46 > 21:48
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Avaz TV

Pevačica je u emisiji "Đir sa Memom" otkrila kakav odnos ima sa momkom Ninom, šta ju je prvo privuklo na njemu i koliko se razlikuje od njenoh bivših. Pored toga, dotakla se nastupa pod strogim merama zabrane zbog koronavirusa, vozačkoj dozvoli i drugim stvarima.

PROČITAJTE JOŠ

Bivša finalistkinja „Zvezde Granda“ i članica grupe „Đavolice“, Teodora Džehverović, priznaje da je po prvi put pronašla razumnog momka. S obzirom na to da je često dovođena u emotivne priče sa fudbalerima, makenenima i košarkašima, pevačica je otkrila da joj nijedan bivši dečko nije bio prijatelj kao sadašnji Nino.

„Profesija dečka mi nije bitna. Nisam ja gledala čime se dečko bavi. Prvo me kupiš izgledom. Nisam tip koji kaže da mu nije bitan fizički izgled. Tp prvo privuče, a onda me zadrži tvoj karakter i tvoje ponašanje. Nino je ozbiljan car. On mi je, pre svega, prijatelj. Mi smo ortaci. Po prvi put imam takav odnos sa dečkom, apsolutno se razumemo i drago mi je što sam naletela na takvog dečka“, rekla je Teodora.

Na pitanje da li joj se majka i dalje meša u njene životne odluke, Teodora je istakla da joj je važno majčini mišljenje, ali da je ona ta čija je reč poslednja.

„Ko je slagao? Jesam luda. Ispada kao da mi mama kroji sudbinu. Ne, nije tako. Mama stvarno hoće da izbuče maksimum i da budem kako treba. Ali što se tiče mojih odluka u ljubavi i poslu, ona se ne meša. Ja sam već odrasla i veruje mi jer sam „đavolčić“, kazala je Džehverovićeva, koja se dotakla i svog učešća u „Zvezdama Granda“, nastupima pod strogim merama i drugim stvarima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar