Darko Rundek u „Među nama“: Planetu smo doveli u ćorsokak

Emisije 18. dec. 202020:29 > 20:30
Podeli:
Foto: NOVA S

Muzičar Darko Rundek uključio se preko video-poziva u današnju epizodu emisije "Među nama". On je sa voditeljkom Radom Đurić pričao o svom novom albumu "Brisani prostor", kao i o životu posle korone.

POGLEDAJTE JOŠ

Na početku njihovog razgovora, prvo su pričali o njegovom novom albumu „Brisani prostor“ koji se sastoji od dva dela, koji se zovu „Do“ i „Od“.

„Album je nastao pre skor dve godine gde smo u četiri dana izbacili ogromnu količinu materijala, i onda smo to postepeno čistili i čistili da bismo do kraja došli do ovog albuma“, objašnjava Darko Rundek i dodaje:

„Prvi se zove „Do“ zbog toga što su na njemu stvari koje smo dorađivali, aranžirali i snimali u pravom studiju, a drgi se zove „Od“ jer je baziran na snimcima još iz tih dana na kojim sam radio. Nešto sam dodavao i oduzimao, ali sadrži i dalje taj momenat nečeg što se dogodilo samo od sebe.“

Foto: NOVA S

Na pitanje o pandemiji i životu posle korone, muzičar je istakao da nećemo nastaviti tamo gde smo stali.

„Mislim da je pogrešno i nerealno očekivati da ćemo se vratiti tamo gde smo stali i da će kad dođe vakcina sve biti kao što je i bilo. Život ove planete smo doveli u ćorsokak i sad je na nama da nađemo neki novi balans“, objašnjava Darko Rundek.

Ceo njihov razgovor možete pogledati u videu ispod:

Komentari

Vaš komentar