Adele Foto:Avalon / Avalon Editorial / Profimedia

Adel, najbolji britanski vokal i jedna od najuspešnijih pevačica današnjice, nedavno je šokirala svet svojom drastičnom promenom fizičkog izgleda - smršala je čak 45 kilograma.

Američki mediji navode da joj je to pošto za rukom pomoću „Sirtfood“ dijeti uz koju, kako tvrde stručnjaci, za sedam dana možete da skinete tri kilograma, a da se ne odričete poslastica kao što su čokolada, vino i kafa. Ta dijeta se sastoji od dve faze, a ukupno traje tri nedelje, nakon čega možete da održavate rezultate.

PROČITAJTE JOŠ

Nutricionista Ejden Gogins otkrio je da je Adel počela da primenjuje taj plan ishrane 2016. godine.

„Njena transformacija bila je 90% sirtfood dijeta, a samo 10% svakodnevne vežbe. Obožavala je tu dijetu. Pomogla joj je da izgleda fantastično. Adel je skinula 45 kilograma pomoću ove dijete“, rekao je on za američke medije.

Prva faza traje sedam dana i uključuje znatnu restrikciju kalorija, tačnije do 1000 kalorija dnevno, te konzumiranje zelenog čaja i malo čokolade. Cilj je svakako da se naglo podstakne mršavljenje ubrzavanjem metabolizma. U drugoj fazi, koja traje dve nedelje, možete da imate tri obroka i pijete sokove.

Treća faza je da ove dve faze možete ponavljati koliko god želite, ali da nastavite svoju uobičajenu ishranu sa što više zdravih namirnica koje propagira ova dijeta.

Stručnjaci napominju da na ovoj dijeti možete biti samo ako nemate ozbiljnih zdravstvenih problema.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare