Danijela Štajnfeld podržala Milenu Radulović: Uz tebe sam

Showbiz 17. jan. 202109:34 > 13:11
Podeli:
Foto:Instagram/mileena_radulovic/Promo

Sinoć je poput bombe odjeknula ispovest glumice Milene Radulović, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić. Jedna od poruka je stigla i od glumice Danijele Štajnfeld, inače autorke filma "Zaceli me" , koja je svoju podršku Mileni Radulović izrazila na Instagramu.

„Hvala za hrabri glas, draga Milena, za sve što ti treba, javi se, uz tebe sam“, napisala je Štajnfeld na Instagram storijima.

PROČITAJTE JOŠ

U snažnom svedočenju koje je Radulović dala za „Blic“, mlada glumica je, između ostalog, rekla:

„Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavljanje, prim. aut.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivira rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno.“

Štajnfeld, koja je podržala svoju koleginicu, sredinom prošle godine otkrila je u pomenutom dokumentarcu da je bila silovana od strane srpskog filmskog moćnika. Ona tada nije otkrila njegovo ime.

Poruke podrške Mileni Radulović, između ostalih, uputili su i glumci Milan Marić, Aleksandar Radojičić, Ivan Bosiljčić, Miodrag Radonjić, Goran Šušljik, koleginice Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Ana Franić, Nada Šargin, voditeljke Marija Kilibarda, Irina Vukotić…

Pomoć žrtvama

SOS telefon Autonomnog ženskog centra je 0800 100 007 i dostupan je radnim danima od 10h do 20h. Pozivi su besplatni.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja je 0800-222-003.

* * *

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar