Milena Radulović: Rešile smo da progovorimo o silovanjima

Showbiz 16. jan. 202122:10 > 17. jan. 2021 13:0719 komentara
Podeli:
Milena Radulović Foto: E- Stock/Aleksandar Nalbantjan

Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, piše Blic. Glumica Milena Radulović oglasila se ovim povodom na svom Instagram profilu. 

PROČITAJTE JOŠ

„Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloletnica i pedofilija nisu dopustive“, napisala je glumica

Nakon ovog njenog istupa, Mileni su podršku pružile mnoge kolege, a među njima su i Aleksandar Radoičić, Miodrag Radonjić, Nina Janković i drugi.

Da podsetimo, škola glume Miroslava Mike Aleksića je bila prva „stanica“ za većinu najpoznatijih srpskih glumaca, a to su često isticali u svojim intervjuima.

Milena Radulović je rođena 1995. godine u Beogradu. Još u osnovnoj školi bila je član dramske sekcije koju je vodio Miroslav Mika Aleksić. Trenirala je latino i standardne plesove, tenis i plivanje. Po završetku Četvrte beogradske gimnazije upisala je Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesorke Biljane Mašić. Diplomirala je 2017. godine kao najbolji student u klasi sa prosečnom ocenom 9,46.

Milena Radulović iako mlada, već se dokazala u svetu glume. Ona trenutno gradi karijeru u Rusiji i u Srbiji. Prvu ulogu dobila je već na studijama glume kada je tumačila lik Lole u seriji „Jedne letnje noći“. U popularnoj seriji „Državni službenik“ igra analitičarku, a u seriji „Besa“ Stanu.

Milenu znate i iz filma „Balkanska međa“ u kojoj igra Jasnu, koja ju je i proslavila.

Pomoć žrtvama

SOS telefon Autonomnog ženskog centra je 0800 100 007 i dostupan je radnim danima od 10h do 20h. Pozivi su besplatni.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja je 0800-222-003.

Komentari

Vaš komentar