Da li biste preživeli Kevinove klopke iz filma Sam u kući?

Film 29. dec. 202016:19
Podeli:
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ovo je doba godine kada bar jednom pogledamo film „Sam u kući“. Jedan od najzabavnijih delova filma su, između ostalog, Kevinove zamke koje postavlja za lopove. Da li bi ove zamke funkcionisale i u stvarnom životu? Sada je odgovor poznat.

Već znamo da filmovi nisu realni i da je sve u njima malo „zabibereno“ za veći efekat i za zabavnije gledanje. Bez obzira da li ste ga pogledali ove godine ili ste ga sačuvali za predstojeće dane, sigurno znate da su zamke koje Kevin, glavni lik, postavlja, neverovatno pametne i uspešne.

PROČITAJTE JOŠ

Logično, to je film i ne očekujemo ništa drugo, ali da li ste se ikada zapitali kako bi ove zamke radile da ih postavite kod kuće? Da li biste ulovili lopove?

Par jutjubera dosetilo se da isproba ovo pre nekoliko godina, kako bi zaključili da li će zamke uspeti u pravom životu.

Isprobali su nekoliko Kevinovih smicalica. Jedna od njih je vruća kvaka, koja im je na početku odmah stvorila probleme jer je nisu uspeli ni da zagreju koliko je potrebno, ali umesto da zagreju kvaku, slučajno su zapalili cela vrata.

Jedan lekar je takođe otkrio da bi, ako bi neko uhvatio tako vruću kvaku, zadobio trajno oštećenje ruke, što provalnici u filmu naravno nisu dobili.

Takođe su proučavali scenu u kojoj Kevin baca kante s bojom u glavu provalnicima. U stvarnom svetu to bi im nanelo takve povrede da bi umrli na licu mesta.

Glavni zaključak je da bi Kevin sigurno ubio provalnike da je to stvarni život. U filmu su se čudesno oporavili svaki put, ali u stvarnosti ne bi, pa nemojte ovo pokušavati kod kuće.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar