Branka Sovrlić Foto:Privatna arhiva

Pevačica na Ilidži poseduje vilu sa velikim dvorištem za koju su mnogi zainteresovani kupci bili spremni da plate veliku svotu novca kako bi je kupili, ali ona ih je uvek odbijala jer nije htela da je proda.

PROČITAJTE JOŠ

Branka Sovrlić godinama poseduje vilu na Ilidži koju je nazvala „Golubica“. Reč je o luksuznoj kući koja poseduje raskošno dvorište, fontanu i bazen, dok je enterijer urađen po njenom ukusu i pun je antikviteta i luksuza. Kako saznajemo, pevačici su se više puta nudili kupci koji su bili zainteresovani za prodaju, ali ona nije želela ni da čuje ponudu. Čak je jednom prilikom i poznati šeik želeo da je kupi za duplo veći novac, pa Branko nije pristala čak ni na to.

Foto:Privatna arhiva

„Imamo kuću i nemamo nameru da je prodajemo, iako smo imali brojne ponude sa dobrim iznosima. Tu imamo dosta zelenila i osećamo mir. Odbili smo i šeika. Ne postoje pare za koje bi je moj suprug i ja prodali“, rekla je Branka.

Foto:Privatna arhiva

Sovrlićeva inače poseduje skupocene stanove u Beogradu i Sarajevu, koji su opremljeni unikatnim stvarima. Pored toga, imaju i kuće, kao i restoran u centru Baščaršije.

Foto:Privatna arhiva

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)