Foto: Privatna arhiva, E-Stock/Ivan Dobričić

Tekstopisac i kompozitor Bane Opačić, koji je napisao neke od najvećih hitova u poslednjih petnaest godina i koji predstavlja svojevrsni muzički fenomen na našoj sceni, odlučio se na humanitarni poduhvat. Naime, on će večeras u 20.30 sati održati humanitarni onlajn koncert u želji da pomogne bolesnom dečaku Oliveru Pal Gajodiju u životnoj borbi.

PROČITAJTE JOŠ

Bane želi da pomogne bolesnom dečaku Oliveru Pal Gajodiju u životnoj borbi, pa mu kao rođendanski poklon poklanja onlajn koncert na kome će pevati neke od svojih najlepših pesama kao i pesme drugih izvođača.

Bane je u maju 2018. godine imao spektakularan nastup u Sava centru, a najavljeni online koncert već je privukao ogromnu pažnju Banetovih pratilaca na društvenim mrežama. Kako je za Oliverovo lečenje neophodno sakupiti neverovatnih 2,4 miliona eura, Bane poziva svoje pratioce da šalju poruke za Olivera (848 na 3030), iz Republike Srpske da zovu na broj 1414, kao i da uplaćuju na račune namenjene za Oliverovo lečenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic)

Kako se koncert održava u subotu, uplate i specijalne želje se mogu najaviti na broj telefona 0631415388.

Iako ovo inače radi za svoju dušu, ovog puta, odlučio je da svoj talenat, vreme i emocije stavi u svrhu prikupljanja novca za malog Olivera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic)

Onlajn lajv koncert počinje u subotu, 19.12. od 20.30, a moći će da se prati na Banetovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici i Instagram profilu (Bane Opačić official i Bane Opačić).

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar