Momčilo Bajagić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Momčilo Bajagić Bajaga će zajedno sa svojim Instruktorima održati svoj prvi online koncert u nedelju, 29.11. u 20h, ekskluzivno na YOUBOXU.

Pored vanvremenskih hitova poput Kad hodaš, Janja, Safir, Tišina, legendarna rok grupa izvešće i pesme sa najnovijeg albuma Svet se menja.

„Iako nije lako raditi bez publike, potrudili smo se da napravimo izbor hitova koji su obeležili svaki period naše karijere, ali takođe spremamo i par iznenađenja za publiku.“

PROČITAJTE JOŠ

Čitav koncert biće jugonostalgičan, pa je tako lokacija inspirisana čuvenim Plavim Vozom, a za datum je simbolično izabran 29. novembar, nekadašnji Dan Republike.

„Koncert će biti na neobičnoj i zanimljivoj lokaciji, pravi užitak u sumorno vreme“,  poručili su članovi grupe, a frontmen je iskoristio prednosti društvenih mreža i pozvao svoje fanove da u nedelju provodu lepo veče uz instruktore dobre zabave.

Momčilo Bajagić Bajaga je inače, u razgovoru za NovuPriču na Fejsbuk stranici Nova.rs, pričao o koncertu, ali i o muzici koju privatno voli da sluša, te je otkrio i da je svojevremeno napisao pesmu za Vesnu Zmijanac. Otkrio je još da privatno voli narodnu muziku, pogotovo tamburaše – pogotovo one iz Vojvodine.

YOUBOX aplikacija dobila je, inače, novi apdejt: pored novog dizajna, sada svi korisnici mogu da uživaju u TV streamingu koncerata i video sadržaja i u kreiranju sopstvenih playlista.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, spektakularni online koncerti, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa skoro 300.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)