Bahata prošlost: Kako je Srđan kršio ugovore od hiljade evra

Showbiz 21. sep. 202012:54
Podeli:
Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

Voditelj Srđan Predojević došao je jutros na "Prvu" televiziju pre početka jutarnjeg programa misleći da će voditi emisiju, ali ga je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Prema prvoj verziji, koja je portalu Nova.rs potvrđena iz dva izvora, obezbeđenje je Predojevića sprečilo da uđe u zgradu, dok ga je po drugoj verziji obezbeđenje poslalo na sastanak sa menadžmentom. Prema ranijim pisanjima medija ovo nije prvi put da Predojević ima okršaje i neslaganja sa svojim nadređenima. Krajem 2019, voditelj je bio suspendovan u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, gde je radio na poziciji portparola, i to za vrtoglavu platu, kako je tada i sam potvrdio.

Predojević je naime suspendovan 6. decembra prošle godine, i to zato što navodno nije dolazio na posao, pisali su tada mediji, ali je prema tadašnjim saznanjima ipak uredno dobijao platu.

Voditelj je navodno suspendovan jer se tri dana nije pojavio na poslu, mada su izvori navodili da je na posao i inače retko dolazio.

Aktuelno rukovodstvo Predojeviću je tada navodno zamerilo i što nije sprečio da u medije procuri vest da kontrolori letenja razmišljaju o štrajku. Kad to dospe do medija, odmah se uključuju i Direktorat civilnog vazduhoplovstva i Evropska agencija za kontrolu saobraćaja, što nije bilo povoljno za SMATSA.

Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Da je bio suspendovan, potvrdio je tada i Predojević, objasnivši da to nije nikakva tajna.

„U procesu žalbe sam pred sudom, ne mogu ništa konkretnije o tome“, rekao je za medije Predojević.

Na pitanje da li je tačno da je imao platu oko 300.000 dinara, a nije dolazio na posao, Predojević je rekao:

„Plata za tu funkciju je manja od 300.000 dinara, a ja sam prijavljen na 50 odsto, jer radim četiri sata dnevno u toku radne nedelje.“

To bi značilo da su Predojevićeva mesečna primanja iznosila oko 150.000 dinara, odnosno 1.300 evra.

Slična situacija se prema saznanjima Nova.rs u poslednje vreme dešavala i na TV Prva. Naime, kako je naš portal već pisao, Srđan i Jovana često su kasnili na snimanja, dok je naš izvor naveo da su oba voditelja za jutarnji program koji su vodili primali vrtoglave plate, a da su upravo arogancija, nadobudnost i neprofesionalno ponašanje prema kolegama jedne od stavki koje su doprinele tome da Predojević i Jovana opet dođu u sukob, ovog puta sa produkcijom pomenute televizije.

Nakon što su nedavno odlučili da napuste Tv Prva, prema saznanjima Nova.rs u prostorijama ove televizije razbuktao se pravi rat. Pa iako Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića, od momenta kada je ova vest objavljena više nismo mogli da vidimo u jutarnjem, voditelj je juče na svom storiju na Instagramu šokirao javnost i korisnike društvenih mreža, objavom u kojoj je najavio goste današnjeg jutarnjeg programa. I onda, za mnoge neočekivano, danas se pred kamerama pojavio – Filip Čukanović.

jovana i srđan
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

PROČITAJTE JOŠ

Voditelj Srđan Predojević došao je jutros na „Prvu“ televiziju pre početka jutarnjeg programa misleći da će voditi emisiju, ali ga je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje. Prema prvoj verziji, koja je portalu Nova.rs potvrđena iz dva izvora, obezbeđenje je Predojevića sprečilo da uđe u zgradu, dok ga je po drugoj verziji obezbeđenje poslalo na sastanak sa menadžmentom.

S obzirom na to da je u toku otkazni rok, voditelj je došao na posao misleći da će voditi jutarnji program.

Obezbeđenje je Predojevića zaustavilo na ulazu u zgradu, a nakon kraće rasprave, nije mu dozvoljeno da uđe u zgradu.

Kako saznajemo, menadžment televizije je doneo odluku da Jovana i Srđan neće raditi tokom otkaznog roka.

Do objave ovog teksta, voditelj je ostao nedostupan za komentar na pozive naše redakcije.

Komentari

Vaš komentar