Anja Alač: Nisam mogla na premijeru, a haljinu sam spremila

Showbiz 30. okt. 202017:12
Podeli:
Anja Alač Foto: Zoran Lončarević

"Radovala sam se jako premijeri filma "Vikend sa ćaletom", ali sam na žalost bila sprečena da odem, jer sam nešto malo bolesna. Sve je bilo spremno, nisam očekivala da će ovo da se desi. Bila je spremna i haljina i sve ostalo. Nisam znala da će to tako da me strefi, ali deševa se. U svakom slučaju mi je jako žao što nisam bila, ali mi je s druge strane mnogo drago što sam čula da je film odlično primljen kod publike. Baš smo se svi zajedno trudili da to bude nešto posebno, i mnogo sam srećna što smo u tome i uspeli", kaže u razgovoru za Nova.rs, mlada talentovana glumica Anja Alač, koja u pomenutom filmu tumači lik profesorke klavira, a koja se sinoć nije pojavila na održanoj premijeri u Kombank dvorani.

PROČITAJTE JOŠ

Sinoć je u Kombank dvorani u skladu sa svim epidemiološkim merama održana premijera filma „Vikend sa Ćaletom“, reditelja i scenariste Miroslava Momčilovića, koji je očarao publiku i zaradio ovacije kakve se ne pamte.

Pored briljantnog Nenada Jezdića u ulozi Kašike i malog Vase Vraneša (koji tumači ulogu njegovog sina), kao i Baneta Vidakovića u ulozi najboljeg Kašikinog druga, na premijeri filma pojavio se i ostatak glumačke ekipe. A osim Svetlane Cece Bojković, na svečanoj premijeri nije se pojavila ni mlada, talentovana Anja Alač, koja u filmu tumači lik mlade profesorke klavira.

Pozvali smo glumicu da joj čestitamo sjajno odigranu ulogu, i da je pitamo zbog čega je izostala sa svečanosti.

„Hvala vam mnogo na čestitkama. Malo sam nešto bolesna. Sve je bilo spremno, nisam očekivala da će ovo da se desi. Bila je spremna i haljina i sve ostalo. Radovala sam se jako, i nisam znala da će to tako da me strefi, ali deševa se. U svakom slučaju mi je jako žao što nisam bila, ali mi je s druge strane mnogo drago što sam čula da je film odlično primljen kod publike. Baš smo se trudili da to bude nešto posebno, i baš sam srećna što smo u tome i uspeli“, kaže mlada glumicai dodaje:

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Odmaram i nadam se da će brzo da prođe. Pijem vitamine, pijem sve redom, bukvalno sve što postoji i mislim da će to sve uskoro biti okej“, kaže Anja Alač i dodaje:

„Radujem se i seriji koja bi, koliko znam, uskoro trebalo da se emituje na televiziji Nova S, i za koju sam sigurna da će doživeti jednak uspeh kao i film, ako ne i veći“, zaključuje ona.

Film “Vikend sa ćaletom” govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom (Vasa Vraneš, prvi put na filmu). Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”….

Pored njih dvojice, u ostalim ulogama su Bane Vidaković u ulozi najboljeg Kašikinog druga, Srna Lango, Anja Alač, Miodrag Miki Krstović, Jelena Đukić, Ana Radović, Marko Gvero, Bojan Lazarov, Katarina Radivojević, Miljan Davidović, Svetlana Bojković i Boris Milivojević, a na filmu gostuje i fudbaler Vujadin Savić.

Film i serija “Vikend sa ćaletom” nastali su u produkciji Brigade, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar