Premijera Vikenda sa ćaletom: Bez pucnjave, ali puno emocija

Film 29. okt. 202021:16 > 21:19
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Večeras u 20:30h održava se premijera filma "Vikend sa Ćaletom" u Kombank dvorani. Glumci i reditelj pola sata pre premijere prošetali su crvenim tepihom i dali izjave za medije.

Film „Vikend sa ćaletom“ je nastao u produkciji Brigade, u saradnji sa kompanijom United Media i FCS. Istoimena serija emitovaće se na kanalu Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo ostvarenje, reditelja Miroslava Momčilovića,  govori o sredovečnom kriminalcu Kašiki (Nenad Jezdić), predosećajući da mu se bliži kraj, želi da provede vikend sa jedanaestogodišnjim sinom (Vasa Vraneš, prvi put na filmu). Pošto ga nije viđao pet godina jer je zbog “malih komplikacija” imao zabranu prilaska dečaku, Kašika pokušava da po “ubrzanom kursu” nauči svemu onome što smatra važnim za život i preživljavanje na ulici, a da iz sina “istera sve ono što je po njegovom mišljenju mekano, slabašno i devijantno”….

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pored Nenada Jezdića i dečaka Vase Vraneša, u ostalim ulogama su Bane Vidaković u ulozi najboljeg Kašikinog druga, Srna Lango, Anja Alač, Miodrag Miki Krstović, Jelena Đukić, Ana Radović, Marko Gvero, Bojan Lazarov, Katarina Radivojević, Miljan Davidović, Svetlana Bojković i Boris Milivojević, a na filmu gostuje i fudbaler Vujadin Savić kao i pevač Džej Ramadanovski.

“ Ukratko. Bilo je fantastično sarađivati sa kolegama na ovom filmu.“, rekao je Jezdić pred sam početak premijere.

„Ovo je miran film bez pucnjave, ali sa puno emocija“, kazao je Vidaković tokom intervjua koji je dao na crvenom tepihu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevač Džej Ramadanovski bio je jako uzbuđen pred premijeru, a tokom davanja izjava novinarima čak je i zaplakao.

Fotografije sa crvenog tepiha kojim su prošetali Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Srna Lango, Katarina Radivojević, reditelj Miroslav Momčilović,Džej Ramadanovski, Ana Stanić, pogledajte u galeriji ispod.

Komentari

Vaš komentar