Ana Mihajlovski održala lekciju iz ljudskosti

Showbiz 15. dec. 202000:05 > 00:58
Podeli:
Ana Mihajlovski Foto: Instagram/an_amihajlovski

Poznata voditeljka Ana Mihajlovski objasnila je na društvenoj mreži Instagram zašto je se tiču neke stvari koje "nisu njen posao".

PROČITAJTE JOŠ

Sledećim rečima voditeljka je objasnila zašto je u poslednje vreme odlučila da se bavi „tuđim“ problemima i temama koje je se ne tiču.

– Često me pitaju zašto imam potrebu da se bavim temama koje me se ne tiču. „Nisi ugrožena, nisi siromašna, niko te ne dira, živis lepo, šta će ti to u životu?“ Svet koji nas okružuje trebalo bi da se tiče svih nas, jer pre ili kasnije ako dozvolimo da bude loš, doći će i do nas samih. Niko od nas nije bezgrešan, niko nije svetac, ali svako od nas može i ima pravo da se trudi da bude bolji, a i svesniji svog okruženja – napisala je voditeljka, pa je dodala:

– Nehajnost je dobra osobina samo utoliko da podnesemo stvari koje ne možemo da menjamo. Međutim, naša zemlja smo mi građani i dok menjamo sebe kako bi svakodnevno bili bolji nego juče, korisno je da se osvrnemo oko sebe i pogledamo mnoge probleme koji ugrožavaju druge ljude, i to možemo da menjamo. To su naše komšije, prijatelji, sugrađani, a to sutra možeš biti i ti koji čitaš ovo, kao i ja koja pišem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski)

– Nehajnost je dobra osobina samo utoliko da podnesemo stvari koje ne možemo da menjamo. Međutim, naša zemlja smo mi građani i dok menjamo sebe kako bi svakodnevno bili bolji nego juče, korisno je da se osvrnemo oko sebe i pogledamo mnoge probleme koji ugrožavaju druge ljude, i to možemo da menjamo. To su naše komšije, prijatelji, sugrađani, a to sutra možeš biti i ti koji čitaš ovo, kao i ja koja pišem. Ovo je vreme kada je empatija i solidarnost neophodna. Neophodno je da zajedno stanemo iza svakoga i ispred svačega što nije dobro, jer ma koliko danas uživate u lepoj svakodnevici, ništa vam ne garantuje da takva vrsta podrške neće biti i vama jednom potrebna. Zato se bavim temama koje „nisu moj lični problem“ – objasnila je voditeljka.

Podsetimo, Ana Mihajlovski se u poslednje vreme bavila mnogim problemima koje su se ticale siromaštva u zemlji, loših uslova za trudnice, kao i teških sudbina raznih žena. O svemu tome pričala je javno preko svog Instagrama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar