Kišni zatvoreni vikend idealan za bindžovanje „Aleksandra“

Aleksandar od Jugoslavije 13. mar 202110:31 > 15. mar 2021 17:18
Podeli:

Stigao je vikend u kome je sve zatvoreno, vreme loše, dakle pravi trenitak za bindžovanje serija. SBB kompanija od juče je svima u Srbiji omogućila gledanje svih epizoda nove serije "Aleksandar od Jugoslavije“ odjednom u Video klubu.

Direktorka za odnose sa javnošću SBB kompanije Iva Gajić objasnila je za „N1“ da je sve što je potrebno da odete u Video klub i aktivirate katalog „Aleksandar od Jugoslavije“, i tako će vam svih 15 epizoda nove serije Zdravka Šotre biti odmah dostupno.

PROČITAJTE JOŠ

Ukoliko se SBB korisnik, uslugu mogu da aktiviraju za samo 990 dinara preko MojSBB portala, dok su onima koji nisu korisnici SBB-a, sve epizode dostupne putem EON mobilne, EON Smart TV aplikacije i na eon.tv, navela je Gajić.

Oni koji serije vole da gledaju na tradicionalniji način, moći će seriju „Aleksandar od Jugoslavije“ da prate svakog ponedeljka, počevši od 15. marta, na TV Nova S, dok će pretpremijere biti dostupne svakog petka na „Nova S Play“ ili na portalu Nova.rs, kazala je sagovornica N1.

Podsetila je da je „Aleksandar od Jugoslavije“ četvrti bindž SBB-a zaredom. „Uveli smo novu reč u srpski jezik“, rekla je Gajić ističući da su reakcije publike odlične.

Revolucija na polju bezbednosti na internetu

Pored bindžovanja, SBB svojim korisnicima nudi i revolucionarnu uslugu kada je u pitanju bezbednost na internetu – aplikaciju EON Connect, rekla je Gajić.

EON Connect možete da instalirate na svom telefonu ili tabletu, i tako kontrolišete bezbednost na internetu, objasnila je Gajić. EON Connect, kako je rekla, omogućava roditeljsku kontrolu, a možete i svojoj deci da uvedete funkciju „odlaska na spavanje“ odnosno da im ograničite nakon kog vremena više neće imati pristup internetu.

EON Connect vam omogućava i da pauzirate internet, ali i optimizaciju WiFi-ja koja će vam omogućiti najbolje performanse interneta putem samo jednog dugmeta, istakla je Gajić.

Foto: Promo/Goran Đukanović

Aleksandar od Jugoslavije

Priču o životu kralja Aleksandra I Karađorđevića gledaoci će imati priliku da gledaju od 15. marta, kada na televiziji NOVA S počinje emitovanje serije “Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, a po istoimenom romanu Vuka Draškovića.

Serija, koja će imati 15 epizoda, obuhvata istorijski period od 1918. do 1934, odnosno od stvaranja Kraljevine SHS koja će 1929. postati Jugoslavija do 1934, ubistva kralja Aleksandra u Marselju.

U glumačkoj ekipi su i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Jelica Sretenović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.