Gordana Krstić: „Aleksandar“ otkriva dosad nepoznate detalje

Podeli:
Foto:Promo

"Uredno gledam seriju i baš sam oduševljena. Mislim da je neophodno da gledaju i stari i mladi ne bi li spoznali malo više istinu i detalje koji su dosad većini nepoznati", govori za Nova.rs Gordana Krstić, profesorka Fakulteta primenjenih umetnosti, komentarišući Šotrino najnovije ostvarenje "Aleksandar od Jugoslavije".

Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

Naša sagovornica navodi da uredno prati seriju na televiziji Nova S, a posebno ističe da joj se dopada uloga kralja Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kaže, način na koji Aleksandar u seriji govori francuski jezik je očaravajuć.

„Vrlo je lepo urađeno. Meni se dopada što je francuski jezik tako fin. Aleksandar govori svoj francuski, a ostali govore pravi francuski. Mislim da je taj momenat u seriji urađen fenomenalno, on je čovek koji je naknadno učio francuski. Razlika je tako dobra“, govori ona za Nova.rs i dodaje:

„Uopšte mi se cela serija dopada.“

Serija “Aleksandar od Jugoslavije”, u produkciji United Media, ima 15 epizoda i prikazuje se svakog ponedeljka od 21 sat na televiziji Nova S i premijerno petkom na portalu Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar