Predlozi iz „Utiska“: Nebojša i Dijana – od trilera do romatične komedije

Video 27. jun 202214:58
Podeli:

Autorka emisije "Utisak nedelje", Olja Bećković i ovoga puta je imala pune ruke posla u pokušaju da nam na svoj način predstavi, kroz zanimljive predloge sedmicu za nama.

Prošle nedelje je izabran novi gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić. Procene su da je ovo samo privremeno rešenje, privremene Skupštine grada i da nas ubrzo čekaju novi izbori, a šta o svemu tome kaže sam Šapić.

POGLEDAJTE JOŠ

Nastavljena je protekle sedmice „španska serija“ gde su u glavnim ulogama briljirali Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović. Bilo je tu svih žanrova, od trilera oko skaj telefona, preko horora sa pričom o oceubici, pa sve do romantične komedije gde su sporedne uloge odigrali navijači, mafijaši i najpoznatiji advokat ovih dana u Srbiji.

Okršaj Željka Mitrovića i Sava Manojlovića u emisiji Ljubice Gojgić bio je tema u srpskoj javnosti čitave nedelje. Da nije tužno, bilo bi smešno, videli smo rodonačelnika kiča i šunda, "farme" i "zadruge" kako na jednoj pristojnoj televiziji "predstavlja" opšteprihvaćeni obrazac ponašanja nad kojim se normalna Srbija zgražava.

Radnici Fijata su na blokadi u Beogradu saznali da će ih predsednik Srbije ipak primiti i saslušati sve njihove probleme. Šta će se posle toga dešavati ostaje nam da sa nestpljenjem čekamo.

Aleksandar Jovanović Ćuta podržao je, kako kaže, jadne i obespravljene radnike iz Kragujevca i potvrdio izjavu da je "Gazela" izgleda jedina institucija u Srbiji koja donosi neke rezultate.

 

Komentari

Vaš komentar