Foto:Tanjug/AP Photo/Susan Montoya Bryan

Tri osobe su poginule u četvrtak u severnoj dolini Albukerkija, saopštila je policijska uprava Albukerkija. Policija istražuje mesto događaja.

Prema portparolu APD Gilberta Galegosa, policija je oko 8 sati primila izveštaje o jednoj osobi koja leži na ulici. Policija kaže da je rendžer Državnog parka u Novom Meksiku prvi pronašao osobu koja ne reaguje.

Spasilačka služba je kasnije stigla i odvezla osobu u obližnju bolnicu gde je kasnije preminula od zadobijenih povreda. Policija kaže da se činilo da je osoba izbodena, ali to se još uvek istražuje.

Albukerki pucnjava Foto:Tanjug/AP Photo/Susan Montoya Bryan

Policija je postavila perimetar i kasnije pronašla dve osobe mrtve u kući u blizini prvobitnog mesta zločina. Policija kaže da su dve osobe izgleda zadobile rane od vatrenog oružja. Policija je takođe pronašla još jednu osobu zaključanu u sobi u kući. Za sada nije jasno da li ta osoba ima bilo kakve povrede.

Albukerki pucnjava Foto:Tanjug/AP Photo/Susan Montoya Bryan

Tokom konferencije za novinare, Galjegos je rekao da policija veruje da su žrtve u kući povezane sa osobom na ulici. On je dodao da su policajci na ulici pronašli trag krvi od garaže kuće koji vodi do žrtve.

U ovom trenutku, APD nije objavio imena, starost ili pol ljudi koji su umrli. Policija kaže da trenutno nema opasnosti za javnost.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar