Foto: shutterstock By Tjasa Razinger

U gradskom parku u Mariboru 22-godišnji muškarac brutalno je napao dvadesetogodišnjakinju i naneo joj teške telesne povrede. U poslepodnevnim satima oglasila se i slovenska policija.

Kako prenosi slovenački 24ur, muškarac je navodno fizički zlostavljao ženu, odsekao joj palac i unakazio lice do neprepoznatljivosti.

Mariborski policajci saopštili su da je osumnjičeni 22-godišnjak, najverovatnije zbog međusobnih nesuglasica, oštrim predmetom povredio 20-godišnju devojku i naneo joj teške povrede.

„Policija je obavljala svoje zadatke u okviru redovnog posla i naišla je na žrtvu. Nije bilo dojava o mogućim svedocima“, rekao je Matej Harb, viši samostalni policijski inspektor OKC-a Policijske uprave Maribor.

Policija je unesrećenoj pružila prvu pomoć na licu mesta, a zatim ju je hitna medicinska pomoć odvezla u UKC Maribor gde joj se pruža pomoć. Devojka ima posebno teške telesne povrede, trenutno se nalazi na lečenju u UKC-u Maribor i životno je ugrožena, saopštila je policija.

Policija je prikupila obaveštenja kojima je utvrđeno da postoje elementi kaznenog dela pokušaja ubistva. Osumnjičeni 22-godišnjak je već uhapšen.

***

BONUS VIDEO: Avion sleteo na autoputu u Sloveniji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar