Hrvatska, hitna pomoć, ambulantna kola
Foto: Shutterstock/Antonio Batinic

Lekar u Hrvatskoj, 32-godišnji osnivač jedne poznate poliklinike i sin daleko poznatijeg bankara i menadžera, prvo je šakom udario tastau lice, tačnije u nos i oko. Zatim je taštu, koja je pritekla u pomoć suprugu, ugrizao za ruku. Zbog nasilja je intervenisala i zagrebačka policija, koja je 32-godišnjaka prijavila za nanošenje teških i lakih telesnih povreda.

„Sa detetom sam po povratku iz parka ušao u stan oko podne, otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja ćerka, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo reč sanduk ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Ćerka je pokušavala da smiri celu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na kolena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala pa je i nju zet uhvatio za kosu te ugrizao za ruku i pobegao napolje. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a levo oko zatvoreno skroz“, ispričao je istražiteljima doktorov tast.

POGLEDAJTE JOŠ:

Lekar, pak, tvrdi suprotno, odnosno da se kritičnog trenutka isključivo branio od fizičkih nasrtaja tasta i tašte.

„Prvo me tašta ošamarila pa sam krenuo van stana. Dok sam se spremao u hodniku, na mene je nasrnuo i tast kojeg sam, ne bi li ga odmaknuo, udario jednom. Tad sam video da se tast uhvatio za nos koji mu je krvario. Nakon toga je krenuo da me gura i udara, da bi se tom napadu na mene priključila i tašta koja me čupala i udarala. I od toga imam povredu iza uha. I moguće je da sam taštu ugrizao dok sam se branio“, rekao je osumnjičeni doktor o incidentu od 18. maja ove godine, prenosi Jutarnji.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar