Foto: Printscreen/Facebook/Miroslav Rajh

Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje protiv žene koja je u Milni na Braču napala kupače jer su maknuli ležaljke s plaže, potvrđeno je Indexu iz PU splitsko-dalmatinske.

Reč je o plaži Hana ispod dvorca Kaštil Jela. Žena koja se predstavila kao „vlasnica plaže“ počela je verbalno da napada i vređa ljude koji su se sunčali na plaži, tačnije nekoliko devojaka.

„Neko je ovde silan novac uložio, a sad se tu svi skupite k’o cigani. Tamo je gradska plaža“, rekla je i pokazala prema drugoj plaži.

„Ova plaža ne može da primi više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je videti, da ga pljunem, ko je to napravio“, nastavlja ona.

Onda joj se obratio čovek koji je snimio i rekao da je on maknuo ležaljke.

Vidno iznervirana, nastavila je da vređa, a zatim je šutnula kutiju pice prema devojci koja je ležala na plaži, a nakon toga je šutnula i limenka piva i otišla.

Kako Index saznaje radi se o Luciji Vlahović, koja je na Braču poznata kao „Smojina grofica“ jer je u njezin dvorac često dolazio čuveni splitski pisac Miljenko Smoje.

BONUS VIDEO: Anketa: Hrvatski novogovor

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar