Foto:Screenshot/Youtube/Portal Radio Televizija Budva

"Rampa" je i jutros bila spuštena za smenjene čelnike Opštine i Skupštine opštine Budva Marka Carevića i Krsta Radovića, kao i odbornike Demokratskog fronta i Demokrata, kojima privatno obezbeđenje nije dozvolilo da uđu u zgradu lokalne uprave.

„Dva meseca su prošla, imate li bilo kakav papir, dokument kojim se zabranjuje da uđemo u Opštinu“, rekao je Carević, a prenose Vijesti.

Pročitajte još:

Navodeći da bi voleo da mu se pokaže dokument kojim se brani odbornicima da uđu, Radović je insistirao da mu se dozvoli da ode u skupštinsku službu kako bi zakazao nastavke 33. i 34. sednice lokalnog parlamenta, na čijem dnevnom redu je njegova i smena Carevića.

Insistirao je da obezbeđenje pozove, kako je rekao, takozvanu sekretarku SO Lidiju Zirojević da im objasni zbog čega ne mogu da uđu.

„Ovo nije zabeleženo u modernoj Evropi da odbornici i poslanici ne mogu da uđu na svoje radno mesto. Ovo nema veze sa demokratijom, ovo je čista diktatura koja se sprovodi. Recimo bilo bi lepo da Zirojevićka izađe i objasni. Sednice moraju da se održe“, naveo je Radović, optuživši je za malverzacije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar